Δωρεάν τεστ ΠΑΠ στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής στις 22 και 23 Οκτωβρίου
Κοινωνία

Δωρεάν τεστ ΠΑΠ στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής στις 22 και 23 Οκτωβρίου

Δωρεάν εξέταση – τεστ ΠΑΠ προσφέρει στις γυναίκες της πόλης ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, στη δράση που πραγματοποιούν τα Δημοτικά Ιατρεία σε συνεργασία με το ΕΔΔΥΠΠΥ και τον εθελοντή Ηρακλειώτη γυναικολόγο Βασίλη Μπατσακούτσα.

Οι εξετάσεις θα γίνουν την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Οκτωβρίου, από τις 10.00 έως τις 15.00, στον χώρο των Δημοτικών Ιατρείων (2ος όροφος δημαρχείου).

Το μόνο που χρειάζεται είναι οι ενδιαφερόμενες να έχουν δηλώσει νωρίτερα τη συμμετοχή τους στον τηλεφωνικό αριθμό 213 2000196, στον οποίο μπορούν να καλούν από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 8.00 έως τις 15.00.

Για την εξέταση θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης ή αρνητικό rapid test 48ωρου.

Η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Δέσποινα Αϊβατζίδου-Ποριώτου ανέφερε σχετικά:

«Η εκστρατεία για την υγεία των δημοτών μας είναι διαρκής. Προσπαθούμε σε τακτική βάση να προσφέρουμε δράσεις και προγράμματα στους συμπολίτες μας τα οποία έχουν διττό ρόλο, αφ’ ενός στην ουσία τους να συμβάλλουν στην έγκαιρη διάγνωση προβλημάτων, αφ’ ετέρου να προάγουν το μήνυμα ότι πρέπει όλοι να φροντίζουμε για τον εαυτό μας πραγματοποιώντας συχνές προληπτικές εξετάσεις. Καλούμε τους Ηρακλειώτες και τις Ηρακλειώτισσες να παρακολουθούν τα προγράμματα του Δήμου μας ώστε να ενημερώνονται για αυτές μας τις περιοδικές δράσεις όπως και να γραφτούν στο λογισμικό του ΚΕΠ Υγείας για να αποκτήσουν, επιπλέον, προσωποποιημένη πληροφόρηση».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet