Δύο αναπηρικά αμαξίδια για τις ανάγκες ηλικιωμένων χάρη στις δωρεές των Ηρακλειωτών
Κοινωνία

Δύο αναπηρικά αμαξίδια για τις ανάγκες ηλικιωμένων χάρη στις δωρεές των Ηρακλειωτών

Δύο αναπηρικά αμαξίδια, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν στα γηροκομεία που λειτουργεί η Μητρόπολη Ν. Ιωνίας & Φιλαδελφείας, παρέδωσαν τα μέλη του Σώματος Εθελοντών του Δήμου Ηρακλείου Αττικής στον μητροπολίτη Γαβριήλ. Τα δύο αμαξίδια αποκτήθηκαν με την ανταλλαγή πλαστικών καπακιών που, το προηγούμενο διάστημα, προσέφεραν οι Ηρακλειώτες και μάζευαν οι εθελοντές του Δήμου.

«Η συγκινητική προσφορά των σχολείων, των ΚΑΠΗ και των φορέων του Δήμου μας, αλλά και των εταιρειών, των ελεύθερων επαγγελματιών και ιδιωτών του Δήμου μας, αλλά και άλλων Δήμων, ξεπέρασαν τις προσδοκίες μας», τονίζει σε σχετική  ανακοίνωσή του το Σώμα Εθελοντών και συμπληρώνει:

«Συνεχίζουμε τη δράση συλλογής καπακιών, αυτή τη φορά έχοντας σαν στόχο την αγορά ηλεκτρικού αμαξιδίου για όποιον συνάνθρωπό μας το έχει ανάγκη. Ευχαριστούμε πολύ».

Η συλλογή των πλαστικών καπακιών πραγματοποιείτε, προς το παρόν, στα εξής σημεία: στο γραφείο του Σώματος Εθελοντών (1ος όροφος δημαρχείου), Οπτικά Χήτου (Πολυτεχνείου 32), Φαρμακείο Παπαθάνου (Πεύκων & Νεότητος), Studio Sofi (Πεύκων 5), Ηράκλειο Σπορ (Νεότητος 7).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet