Εγκαίνια νέου Παιδικού Σταθμού – Νηπιαγωγείου Ι.Μ. Νέας Ιωνίας
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Εγκαίνια νέου Παιδικού Σταθμού – Νηπιαγωγείου Ι.Μ. Νέας Ιωνίας

Την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019, στις 11.00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί η τελετή των εγκαινίων του νέου Παιδικού Σταθμού – Νηπιαγωγείου της «Ιωνική Αγωγή Ηρακλείου», που βρίσκεται στο Ηράκλειο Αττικής (οδ. Πρασίνου Λόφου & Μάρκου Μπότσαρη), από τον μακαριώτατο αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο.

Ο νέος Παιδικός Σταθμός-Νηπιαγωγείο «Ιωνική Αγωγή Ηρακλείου» της Ιεράς Μητροπόλεως αποτελεί πρότυπο κέντρο προσχολικής αγωγής, πλήρως εξοπλισμένο και ειδικά προσαρμοσμένο στις σύγχρονες κτηριακές και συνάμα παιδαγωγικές προδιαγραφές των μονάδων προσχολικής εκπαίδευσης, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ο νέος αυτός χώρος αποτελεί την υλοποίηση ενός μακρόπνοου οράματος που αφορά στην επένδυση στον ευαίσθητο τομέα της παιδείας και στην δημιουργία σύγχρονων εκπαιδευτικών δομών.

Ο χώρος στεγάζεται σε ένα νεόδμητο κτήριο 800τ.μ., με ειδικά διαμορφωμένες και μεγάλες για τις ανάγκες των παιδιών αίθουσες δραστηριοτήτων, ενώ περιμετρικά πλαισιώνεται από αύλειο χώρο, όπου τα παιδιά μπορούν να εκφρασθούν ελεύθερα, να διδαχθούν μέσα από το παιχνίδι και να αναπτύξουν το χαρακτήρα και την προσωπικότητά τους σε ένα ασφαλές, εξελιγμένο και όμορφο περιβάλλον.

Πηγή: orthodoxianewsagency.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet