Ενθουσιασμένα τα παιδιά στην 1η συνάντηση της Λέσχης Ανάγνωσης Νηπιαγωγείου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ενθουσιασμένα τα παιδιά στην 1η συνάντηση της Λέσχης Ανάγνωσης Νηπιαγωγείου

Με πολύ κέφι και διάθεση ξεκίνησαν οι συναντήσεις των παιδιών της Λέσχης Ανάγνωσης Νηπιαγωγείου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για την περίοδο 2018-2019. Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 3 Οκτωβρίου 2018 στο Παιδικό Τμήμα της Βιβλιοθήκης Δήμου Ηρακλείου Αττικής με συντονίστρια την αφηγήτρια παραμυθιών Σταυρούλα Φραγκουδάκη, που υλοποιεί το πρόγραμμα εθελοντικά.

Η συντονίστρια διάβασε στους μικρούς φίλους της Λέσχης ένα δικό της παραμύθι με τίτλο «Η Μάγισσα Γλυκοπικρίτσα». Τα παιδιά μπήκαν με τρόπο μαγικό στην ιστορία του παραμυθιού και διασκέδασαν πολύ με τη μάγισσα που αγαπούσε τα γλυκά, μα ότι έπιανε αυτή γινόταν πικρό.

Τα παιδιά έπαιξαν παιχνίδια παρατηρητικότητας με θέμα το παραμύθι και ζωγράφισαν κάστρα, μάγισσες και κολοκύθες σε χρώματα φθινοπωρινά. Έφυγαν ενθουσιασμένα από το παραμύθι και από τη γνωριμία με τη συντονίστρια κ. Σταυρούλα.

Δανείστηκαν βιβλία για το σπίτι και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την πρώτη Τετάρτη του επόμενου μήνα, δηλαδή για τις 7 Νοεμβρίου 2018.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet