Κεκλεισμένων των θυρών η σημερινή (11/3) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Ηράκλειο λόγω κορωνοϊού
Κοινωνία

Κεκλεισμένων των θυρών η σημερινή (11/3) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Ηράκλειο λόγω κορωνοϊού

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής θα συνεδριάσει κεκλεισμένων των θυρών, σήμερα Τετάρτη 11 Μαρτίου, στις 6 το απόγευμα, παρουσία μόνον των δημοτικών συμβούλων, του δημάρχου Νίκου Μπάμπαλου, και των υπηρεσιακών παραγόντων που είναι απολύτως απαραίτητοι για τη συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.

Ως γνωστόν, πρόκειται για μια δημόσια διαδικασία που μπορεί να την παρακολουθήσει όποιος πολίτης, άμεσα ενδιαφερόμενος ή μη, το επιθυμεί. Λόγω, ωστόσο, των εκτάκτων συνθηκών που αντιμετωπίζει αυτή την περίοδο, όχι μόνο η χώρα, αλλά ολόκληρος ο πλανήτης, και σύμφωνα με τις οδηγίες που υπαγορεύει ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) για την πρόληψη του κορωνοϊού ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής απεφάνθη τη διεξαγωγή της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου κεκλεισμένων των θυρών, προς προστασία των πολιτών αλλά και των μελών του Δ.Σ. από πιθανή διάδοση του ιού.

Επειδή δε ο Δήμος αδυνατεί να γνωρίζει πόσο θα διαρκέσει ο υγειονομικός συναγερμός, αναζητά και θα θέσει σε εφαρμογή, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, εναλλακτικούς τρόπους παρακολούθησης των συγκεκριμένων συνεδριάσεων για όσους ενδιαφέρονται, από την ασφάλεια του προσωπικού χώρου τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet