Κόκκινη Ρωγμή στο Ηράκλειο: Καταδίκη στους φασίστες-δολοφόνους της Χ.Α.
Κοινωνία

Κόκκινη Ρωγμή στο Ηράκλειο: Καταδίκη στους φασίστες-δολοφόνους της Χ.Α.

Η δημοτική Κίνηση Κόκκινη Ρωγμή στο Ηράκλειο σημειώνει ότι «επτά χρόνια έχουν περάσει από τη στυγνή και οργανωμένη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τη ναζιστική εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής και η δίκη των δολοφόνων του, φυσικών και ηθικών αυτουργών, φτάνει επιτέλους στην ολοκλήρωσή της».

Στις 7 Οκτωβρίου που θα ανακοινωθεί η απόφαση, η Κόκκινη Ρωγμή γνωστοποιεί ότι ενώνει τις δυνάμεις της με το αντιφασιστικό κίνημα, καλώντας σε μαζική συμμετοχή στην απεργιακή αντιφασιστική συγκέντρωση μπροστά από το Εφετείο, στις 9:30π.μ., με προσυγκέντρωση στον σταθμό του μετρό «Αμπελόκηποι» στις 9:00π.μ.

Ειδικότερα, η δημοτική Κίνηση απαιτεί από την ελληνική δικαιοσύνη:

  1. Να καταδικαστούν, επιτέλους, οι νεοναζί, σαν αυτό που είναι, σαν εγκληματική οργάνωση και να μην περάσει το συγχωροχάρτι που προκλητικά εισηγήθηκε η εισαγγελέας της έδρας παρά το βάρος του συντριπτικού αποδεικτικού υλικού και παρά το γεγονός ότι στην συνείδηση του λαού μας έχουν για πάντα καταδικαστεί, για την στυγερή δολοφονία του Παύλου και του Λουκμάν, για την εγκληματική επίθεση στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ και στους αιγύπτιους αλλιεργάτες στη Ζώνη του Περάματος, για τις δεκάδες δολοφονικές επιθέσεις σε πρόσφυγες, μετανάστες και αντιφασίστες. 
  2. Να τιμωρηθούν για τα απεχθή εγκλήματα που σχεδίασαν κεντρικά και εκτέλεσαν με εντολές του ιεραρχικού παραστρατιωτικού μηχανισμού τους και να μην τους δοθεί καμιά νέα περίοδος ασυλίας από τους μηχανισμούς του κράτους για να συνεχίσουν την δολοφονική δράση τους.
  3. Να διαλυθεί επιτέλους η ναζιστική εγκληματική οργάνωση που παρίστανε το πολιτικό κόμμα και να μην της αποδοθεί επιπλέον και η κρατική χρηματοδότηση που αποφάσισε να παρακρατήσει η Βουλή, δίνοντας ξανά στη φασιστική συμμορία την δυνατότητα να ανασυγκροτηθεί και να ανοίξει νέα γραφεία-ορμητήρια.

Τέλος, η Κόκκινη Ρωγμή στο Ηράκλειο αναφέρει ότι η καταδίκη της Χρυσής Αυγής θα είναι χτύπημα σε αυτή την νέα επιχείρηση ανασυγκρότησης των φασιστικών μηχανισμών, τους οποίους αξιοποιεί η κυβέρνηση της Ν.Δ., παίζοντας το χαρτί του ρατσισμού και του εθνικισμού για να διασπάσει και να αποπροσανατολίσει τους εργαζόμενους και τη νεολαία από τις ευθύνες της για το άπλωμα της πανδημίας, της φτώχειας, της ανεργίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet