Με μία ακόμη εθελοντική δενδροφύτευση… αποχαιρετά το 2021 ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής
Κοινωνία

Με μία ακόμη εθελοντική δενδροφύτευση… αποχαιρετά το 2021 ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής

Με περισσότερο πράσινο στην πόλη θέλει να αποχαιρετήσει το 2021 και να υποδεχθεί το 2022 ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Στο πλαίσιο αυτό οργανώνει ακόμα μια δράση εθελοντικής δενδροφύτευσης σε κοινόχρηστους, δημοτικούς χώρους.

Το ραντεβού, αυτή τη φορά, είναι στο δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου επί της οδού Πρ. Λόφου, την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, στις 10.30 το πρωί, ενώ η δράση θα γίνει πίσω από τα δημοτικά γήπεδα του τένις, στους ελεύθερους χώρους της γειτονιάς. «Όσοι, λοιπόν, Ηρακλειώτες, μικροί και μεγάλοι, θέλουν να συμμετέχουν και να βοηθήσουν ώστε να πάρει περισσότερο χρώμα η πόλη, μπορούν να έρθουν στο σημείο συνάντησης βάζοντας μόνο την καλή τους διάθεση και τα κατάλληλα ρούχα. Όλα τα υπόλοιπα (υλικά, εξοπλισμός) θα τους τα διαθέσει η Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου» όπως αναφέρουν οι διοργανωτές.

«Ποιος καλύτερος τρόπος να πούμε αντίο στον χρόνο που φεύγει από το να βάλουμε λίγο παραπάνω πράσινο στη πόλη και τη ζωή μας και να υποδεχθούμε έτσι τη νέα χρονιά, που όλοι θέλουμε να είναι πιο αισιόδοξη, πιο ελπιδοφόρα. Περιμένουμε, λοιπόν, τους συμπολίτες μας, κυρίως τα παιδιά της πόλης, να σκάψουμε, να φυτεύσουμε και να καμαρώσουμε τα νέα φυτά που θα φιλοξενούνται πλέον στο Δήμο μας», σημειώνει από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Δημήτρης Δημητρόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet