Με περισσότερους γιατρούς ενισχύονται τα τοπικά ιατρεία ΠΕΔΥ Δήμου Ηρακλείου Αττικής
Κοινωνία

Με περισσότερους γιατρούς ενισχύονται τα τοπικά ιατρεία ΠΕΔΥ Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Στην περαιτέρω ενίσχυση των τοπικών ιατρείων ΠΕΔΥ προχωρά η 1η Υγειονομική Περιφέρεια Αττικής, εκπληρώνοντας το αίτημα του Δήμου Ηρακλείου Αττικής με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων της περιοχής.

Μετά την πρόσφατη συνάντηση του δημάρχου, Νίκου Μπάμπαλου, και του δημοτικού συμβούλου, γιατρού Δημήτρη Τσεκούρα, με την υποδιοικήτρια της ΥΠΕ, Χρυσάνθη Κισκήρα, στην οποία ο δήμαρχος εξέφρασε την ανάγκη να αυξηθούν οι γιατροί και οι ειδικότητες που υπηρετούν στα ιατρεία ΠΕΔΥ της πόλης, ήδη στο τοπικό κατάστημα της Λεωφόρου Ηρακλείου 421 παρουσιάστηκαν και υπηρετούν ένα νέος ορθοπεδικός και καρδιολόγος, ενώ τον επόμενο μήνα αναμένεται και η έλευση ενός επιπλέον παθολόγου.

«Εκφράζοντας τις ανάγκες της πόλης και των κατοίκων της πετύχαμε, με σοβαρά επιχειρήματα, όχι μόνο να κρατήσουμε στο Ηράκλειο τα ιατρεία ΠΕΔΥ -όταν πριν από καιρό τέθηκαν υπό τη μέγγενη των συγχωνεύσεων- αλλά πλέον αυτά να ενισχύονται με περισσότερο προσωπικό για να μπορούν να εξυπηρετούν καλύτερα και γρηγορότερα τους ασφαλισμένους. Καθοριστικής σημασίας για αυτή την εξέλιξη υπήρξε η μαρτυρία – κατάθεση εμπειρίας του δημοτικού συμβούλου της διοίκησης και γιατρού στο τοπικό κατάστημα του ΠΕΔΥ της πόλης, Δημήτρη Τσεκούρα. Ο Ηρακλειώτης πρέπει να καταλάβει ότι έχει πια στην υπηρεσία του έναν Δήμο που ξέρει να δίνει ισχυρή φωνή στα αιτήματά του, να διεκδικεί και να πετυχαίνει», σχολιάζει ο Νίκος Μπάμπαλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet