Με όλα τα απαραίτητα μέσα και μέτρα άνοιξαν τα σχολεία στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Με όλα τα απαραίτητα μέσα και μέτρα άνοιξαν τα σχολεία στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Με τα απαραίτητα μέτρα και εξοπλισμό για την προστασία της υγείας των μαθητών και των εκπαιδευτικών χτύπησε το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. Η δημοτική αρχή είχε φροντίσει, από τις προηγούμενες ημέρες κιόλας, να μοιραστούν στα σχολεία οι μάσκες που ετοίμασε ο Δήμος, τα φυλλάδια που τύπωσε για να ενημερώσει τα παιδιά πώς θα τις χρησιμοποιούν σωστά, θερμομετρητές, αντισηπτικά, αλλά και τα θερμός που προμήθευσε το υπουργείο Παιδείας και όλα αυτά σε καθαρές αίθουσες, χάρη στο προσωπικό που προσέλαβε και έγκαιρα εγκατέστησε στα σχολεία ο Δήμος, όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή του.

«Με αποστάσεις μεν, κοντά στα παιδιά μας δε, στη σημερινή έναρξη μιας ιδιαίτερης σχολικής χρονιάς που χρειάζεται τη συνεισφορά όλων μας για να προφυλάξουμε την υγεία των παιδιών, των εκπαιδευτικών και των οικογενειών τους» δήλωσε κατά τον αγιασμό ο δήμαρχος Νίκος Μπάμπαλος, για να προσθέσει:

«Θα κάνουμε τα πάντα, όπως κάναμε και το προηγούμενο διάστημα, προετοιμάζοντας τα σχολεία, μοιράζοντας μάσκες και τα απαραίτητα υλικά, ώστε να κυλήσει όσο το δυνατόν πιο ομαλά, ώστε οι μαθητές να έχουν έγνοια μόνο τα μαθήματά τους. Καλή χρονιά σε όλους, καλή δύναμη και ψυχραιμία. Ας εφαρμόσουμε τους κανόνες των ειδικών για να προφυλάξουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet