Νέα διανομή προϊόντων σε δικαιούχους ΤΕΒΑ Δήμου Ηρακλείου Αττικής
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Νέα διανομή προϊόντων σε δικαιούχους ΤΕΒΑ Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, και συγκεκριμένα την Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα Αθηνών, θα διανείμει εκ νέου προϊόντα στους δικαιούχους, στο πλαίσιο του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Η νέα διανομή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019, από τις 9:00 έως τις 14:00 στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου (στο -1 υπόγειο του δημαρχείου, Στ. Καραγιώργη 2 & Μαρ. Αντύπα).

Οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν από τον Δήμο έγκαιρα και ατομικά, με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο. Όσοι προσέλθουν θα πρέπει να προσκομίζουν σε έντυπη μορφή τον ΑΜΚΑ τους ή το αντίγραφο της αίτησης του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που έχουν υποβάλει. Η παραλαβή των προϊόντων μπορεί να γίνει μόνον από τον δικαιούχο. Σε διαφορετική περίπτωση χρειάζεται η σχετική εξουσιοδότηση.

Αυτή η διανομή θα περιέχει βασική υλική συνδρομή με είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα, οπότε συμβουλεύονται οι δικαιούχοι να μεταβούν στον χώρο, ει δυνατό, με κάποιο μέσο μεταφοράς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet