Νέα ενημερωτική δράση για τα παιδιά και το Internet από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής στις 22/2
Κοινωνία

Νέα ενημερωτική δράση για τα παιδιά και το Internet από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής στις 22/2

Πώς μπορούν οι γονείς να μιλήσουν στα παιδιά εφηβικής ηλικίας ώστε να τα πείσουν για την ορθή χρήση του διαδικτύου; Πριν όμως το κάνουν αυτό, τι πρέπει να ξέρουν οι ίδιοι; Ποια είναι τα όρια της απλής χρήσης και του εθισμού και πώς αναγνωρίζουμε τα σημάδια; Αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα θα απαντήσει το εξειδικευμένο προσωπικό της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ηρακλείου Αττικής σε μια ακόμα ενημερωτική συνάντηση που έχει προγραμματίσει με τους γονείς της πόλης, αυτή τη φορά στον χώρο του 4ου Γυμνασίου Ηρακλείου Αττικής, την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου στις 18.30 το απόγευμα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η συνάντηση αλλά και η επιλογή της θεματολογίας για την σχέση των εφήβων με το διαδίκτυο, γίνεται μετά από κάλεσμα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου. Φυσικά, μπορούν να την παρακολουθήσουν – ασφαλώς με ελεύθερη είσοδο – όσοι Ηρακλειώτες και Ηρακλειώτισσες ενδιαφέρονται.

Ομιλήτριες, η ψυχολόγος της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής, Σταυρούλα Σουλτάνη, αντίστοιχα η κοινωνική λειτουργός, Άννα Μελαδάκη, και η Μαριλένα Σοφιανού, σχολική ψυχολόγος του 4ου Γυμνασίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής υλοποιεί το πρόγραμμα των Σχολών Γονέων με τακτική παρουσία στα σχολεία της πόλης. Πέρα όμως από τον συγκεκριμένο προγραμματισμό, τα ίδια τα σχολεία, διευθύνσεις και σύλλογοι γονέων, μπορούν να απευθύνονται στην Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής ώστε να πραγματοποιούνται επιπλέον συναντήσεις με θέματα που τους απασχολούν. Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 2716636 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet