Νέες στάσεις για τη Δημοτική Συγκοινωνία και τις γραμμές του ΟΑΣΑ στο Ηράκλειο Αττικής
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Νέες στάσεις για τη Δημοτική Συγκοινωνία και τις γραμμές του ΟΑΣΑ στο Ηράκλειο Αττικής

Νέες στάσεις για τη Δημοτική Συγκοινωνία και για τις γραμμές του ΟΑΣΑ κατά μήκος της πόλης θέλει να δημιουργήσει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, μετά την αντίστοιχη χρηματοδότηση που διεκδίκησε και πέτυχε η δημοτική αρχή από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» του υπουργείου Εσωτερικών.

Με 64.000 ευρώ (50 χιλιάδες από το πρόγραμμα και 14 από ίδιους πόρους) ο Δήμος σκοπεύει να τοποθετήσει νέα σήμανση, κυρίως όμως, καινούργια στέγαστρα στις στάσεις των λεωφορείων, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι Ηρακλειώτες και οι επισκέπτες που χρησιμοποιούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για να κινηθούν εντός της πόλης.

«Για ακόμα μια φορά αποδεικνύουμε πως όταν ξέρεις να ψάχνεις και να διεκδικείς μπορείς να βρεις πόρους για να κάνεις πράγματα στον Δήμο σου, παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των δημοτών σου χωρίς να στοιχίσουν κάτι στο δημοτικό ταμείο, από τα πιο μικρά έως τα πλέον μεγάλα» σημειώνει σχετικά ο δήμαρχος Νίκος Μπάμπαλος και προσθέτει:

«Ειδικά το συγκεκριμένο έργο έχει ιδιαίτερη σημασία σε μια εποχή που θέλουμε να δώσουμε κίνητρο στους συμπολίτες μας να αφήνουν το Ι.Χ. στο σπίτι και να κινούνται στην πόλη με τα ΜΜΜ. Γι’ αυτό ανανεώσαμε και διευρύναμε τη Δημοτική Συγκοινωνία μας με καινούργια λεωφορεία και δύο επιπλέον γραμμές, γι’ αυτό τώρα αλλάζουμε και ομορφαίνουμε τις στάσεις της».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet