Ν. Μπαρμπούνης: Επικίνδυνος ο δήμαρχος Ηρακλείου – Θα είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για ενδεχόμενη αύξηση κρουσμάτων στην πόλη
Κοινωνία

Ν. Μπαρμπούνης: Επικίνδυνος ο δήμαρχος Ηρακλείου – Θα είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για ενδεχόμενη αύξηση κρουσμάτων στην πόλη

«Ανεύθυνος και επικίνδυνος ο δήμαρχος Ηρακλείου! Για λόγους που μόνο ο ίδιος γνωρίζει αρνείται να συμμορφωθεί με το Πρωτόκολλο περιορισμού της νόσου SARS COVID-19 και όχι μόνο αυτό αλλά προσπαθεί και συστηματικά να αποκρύψει την αλήθεια από τους δημότες Ηρακλείου για τον αριθμό των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων μεταξύ των εργαζομένων του Δήμου», όπως αναφέρει ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Νίκος Μπαρμπούνης.

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, ο κ. Μπαρμπούνης σημειώνει:

Χθες, ημέρα Τετάρτη πληροφορηθήκαμε την ύπαρξη τριών επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στους εργαζομένους της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Ηρακλείου. Μια υπηρεσία η οποία συμπεριλαμβάνει και το Ταμείο του Δήμου και ως εκ τούτου δέχεται και το μεγαλύτερο αριθμό πολιτών για την εξυπηρέτησή τους. Να προσθέσουμε ότι στον ίδιο όροφο στεγάζεται και το γραφείο Δημάρχου. Ο δήμαρχος φυσικά γνώριζε ήδη από χθες την ύπαρξη θετικών κρουσμάτων μεταξύ των εργαζομένων κι ενώ βρισκόμαστε στο τρίτο κύμα εξάπλωσης του κορωνοϊού αποφάσισε ότι δεν υπήρχε λόγος να κλείσει το δημαρχείο.

Μόλις, σήμερα και μετά από πιέσεις του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου εξαναγκάστηκε σε κλείσιμο του δημαρχείου. Ο κύριος Μπάμπαλος αδιαφορεί με τη στάση του για την εξάπλωση του φονικού ιού μεταξύ των εργαζομένων αλλά και των πολιτών.

Ο δήμαρχος Ηρακλείου είναι επικίνδυνος και θα είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την ενδεχόμενη αύξηση κρουσμάτων στο Δήμο μας!

Καλούμε τον δήμαρχο να πει επιτέλους την ΑΛΗΘΕΙΑ στους πολίτες σχετικά με τον αριθμό των κρουσμάτων, να προστατεύσει τη δημόσια υγεία ως οφείλει και να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και περιορισμού μετάδοσης της νόσου, όπως σαφώς προβλέπεται στο Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ.

Που είναι η ατομική σας ευθύνη κύριε δήμαρχε;

Θυμίζουμε ότι, μόλις δέκα ημέρες πριν, ο δήμαρχος αρνούνταν να παραχωρήσει χώρο ταφής σε θανόντα από τον ιό, προφασιζόμενος την προάσπιση της δημόσιας υγείας. Σήμερα, με τη στάση του αδιαφορεί για τη δημόσια υγεία!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet