Ξεκινούν στις 25/11 οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Ηράκλειο Αττικής
Κοινωνία

Ξεκινούν στις 25/11 οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Ηράκλειο Αττικής

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής μπαίνει σε γιορτινό κλίμα και ετοιμάζεται, μαζί με τους δημότες του, να υποδεχθούν τις ημέρες των Χριστουγέννων. Τα χριστουγεννιάτικα φώτα ανάβουν και οι πρώτες μελωδίες αρχίζουν να παίζουν στην πόλη.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η αρχή γίνεται από τη γειτονιά της Καναπίτσας, όπου το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, στις 7 μ.μ., το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου έχει προγραμματίσει την πρώτη συναυλία των γιορτών – πρώτη από μια σειρά πλούσιων εκδηλώσεων που θα ακολουθήσουν – στην πλατεία μπροστά στην εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου. Τραγουδούν τα παιδιά από το 4ο Λύκειο Ηρακλείου Αττικής, σε ένα πρόγραμμα με χριστουγεννιάτικα τραγούδια και νεανικούς ρυθμούς. Παράλληλα, στην πλατεία του Αγίου Νεκταρίου θα στηθεί και θα ανάψει το πρώτο χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης για να γεμίσει φως και ελπίδα τον κόσμο.

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν και τα επόμενα Σαββατοκύριακα σε όλες τις γειτονιές του Ηρακλείου μέχρι τις ημέρες των Χριστουγέννων, οπότε και θα κορυφωθούν με μουσική, θέατρο και παιδικά προγράμματα. Όπως πάντα, όλες οι εκδηλώσεις του Δήμου είναι δωρεάν για το κοινό.

«Τα Χριστούγεννα έρχονται να μας γεμίσουν ελπίδα, χαρά και να μας κάνουν να ξεχαστούμε από τις έγνοιες. Για αυτό και εμείς θέλουμε από νωρίς να φέρουμε το γιορτινό κλίμα στην πόλη μας, να ζεστάνουμε τις καρδιές μας και να χαμογελάσουμε. Ανάβουμε λοιπόν τα χριστουγεννιάτικα φώτα και σας προσκαλούμε να τραγουδήσουμε μαζί τις πρώτες γιορτινές μελωδίες. Από τώρα και μέχρι τις ημέρες των Χριστουγέννων θέλουμε μόνο να χαμογελάμε…», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet