Ξεκινούν τα δωρεάν καλλιτεχνικά μαθήματα από το Τμήμα Πολιτισμού Δήμου Ηρακλείου Αττικής
Κοινωνία

Ξεκινούν τα δωρεάν καλλιτεχνικά μαθήματα από το Τμήμα Πολιτισμού Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Επανέρχονται για ακόμα μια σεζόν τα δωρεάν καλλιτεχνικά μαθήματα που προσφέρει στους Ηρακλειώτες ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής μέσα από το Τμήμα Πολιτισμού. Ήδη ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα μαθήματα φωτογραφίας, ενώ αρχίζουν εκ νέου τα τμήματα για τους παλιούς μαθητές πιάνου και κιθάρας. Η διαδικασία για τις καινούργιες εγγραφές στα μαθήματα μουσικών οργάνων, αλλά και στα νέα που σκοπεύει να προσθέσει ο Δήμος στις επιλογές των Ηρακλειωτών, θα ανοίξει μέσα στο επόμενο δίμηνο.

Μαθήματα φωτογραφίας

Για ακόμα μια χρονιά, την 31η συνεχόμενη, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής προσφέρει δωρεάν μαθήματα ασπρόμαυρης αναλογικής καλλιτεχνικής Φωτογραφίας σε συνεργασία με το Φάος – Φωτογραφία και δάσκαλο τον Γιάννη Γαλάνη. Οι εγγραφές για τη νέα περίοδο 2019 – 2020 θα πραγματοποιούνται από 1η έως 30 Σεπτεμβρίου, αποκλειστικά μέσω αίτησης με email στο Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου [email protected] και το [email protected]. Σε όλους όσους υποβάλλουν αίτηση θα αποσταλεί άμεσα αναλυτικό κείμενο με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Μαθήματα μουσικών οργάνων

Παράλληλα, ξεκινούν για τη νέα περίοδο τα μαθήματα κιθάρας και πιάνου με τα τμήματα των παλαιών μαθητών. Τα τμήματα αρχίζουν από τις 2 Σεπτεμβρίου, ενώ οι μαθητές θα ενημερωθούν για το καινούργιο πρόγραμμα από το Τμήμα Πολιτισμού σε συνεργασία με τους καθηγητές.

Και έπεται συνέχεια…

Σκοπός του Τμήματος Πολιτισμού είναι, όπως ενημερώνει η δημοτική Αρχή, με την εκκίνηση της νέας δημοτικής περιόδου, να εμπλουτιστούν τα υφιστάμενα καλλιτεχνικά μαθήματα και με περισσότερα τμήματα, αλλά και με νέες θεματικές ενότητες ώστε να δώσει τη δυνατότητα σε ακόμα περισσότερους Ηρακλειώτες να περάσουν δημιουργικά τον χρόνο τους, ανακαλύπτοντας, ίσως, τα κρυμμένα τους ταλέντα…

«Η αγάπη και η ανταπόκριση του κόσμου την περασμένη χρονιά για τα δωρεάν μαθήματα Τεχνών που διοργανώσαμε, μας οδηγεί όχι μόνο στον εκ νέου σχεδιασμό τους αλλά και στην ενδυνάμωσή τους. Βάζουμε τα δυνατά μας, λοιπόν, ώστε να καταφέρουμε να δώσουμε βήμα καλλιτεχνικής έκφρασης σε ακόμα περισσότερους συμπολίτες μας», το μήνυμα της αντιδημάρχου Δέσποινας Αϊβατζίδου-Ποριώτου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet