Πρόγραμμα μαστογραφιών για τις Ηρακλειώτισσες από το ΕΔΔΥΠΠΥ και τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής
Κοινωνία

Πρόγραμμα μαστογραφιών για τις Ηρακλειώτισσες από το ΕΔΔΥΠΠΥ και τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής συμμετέχει στο πρόγραμμα μαστογραφιών που οργανώνει το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) και δίνει την ευκαιρία σε όσες κατοίκους της πόλης το επιθυμούν να κάνουν τη σχετική εξέταση σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή.

Οι φετινές μαστογραφίες θα γίνουν την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου, στις 9 το πρωί, στο Κέντρο Μαστού (Τίρυνθος 2, Άνω Πατήσια). Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου στον τηλεφωνικό αριθμό 210 2826924.

Οι εξετάσεις αφορούν γυναίκες ηλικίας από 40 έως 69 ετών, με την προϋπόθεση να μην έχουν νοσήσει ή νοσούν από CA μαστού.

Λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, ενώ θα προηγηθούν οι εγγεγραμμένες στο λογισμικό του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ηρακλείου Αττικής.

Υπενθυμίζεται ότι η εγγραφή στο λογισμικό είναι απολύτως δωρεάν και γίνεται μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου (iraklio.gr-Online Εξυπηρέτηση) και ουσιαστικά είναι ένα προφίλ του δημότη μέσα από το οποίο μπορεί να ενημερώνεται προσωποποιημένα για δράσεις και προγράμματα πρόληψης και προαγωγής της υγείας του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet