Στο Ηράκλειο μαθαίνουν να πλένουν σωστά τα χέρια τους – Δράση του Δήμου με εταιρεία παραγωγής σαπουνιών
Κοινωνία

Στο Ηράκλειο μαθαίνουν να πλένουν σωστά τα χέρια τους – Δράση του Δήμου με εταιρεία παραγωγής σαπουνιών

Σωστούς τρόπους για το πλύσιμο των χεριών -του σημείου του σώματος που περισσότερο από όλα κινδυνεύει να υποδεχθεί σωματίδια του κορωνοϊού ή και οποιουδήποτε άλλου ιού- υπέδειξε κλιμάκιο της ελληνικής εταιρείας παραγωγής σαπουνιών «Αρκάδι» στους κατοίκους και τους επισκέπτες του Ηρακλείου Αττικής, οι οποίοι βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης το πρωί της Δευτέρας 22/6.

Οι άνθρωποι της εταιρείας, συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής, μοίρασαν δωρεάν σαπούνια για να ενισχυθεί το μήνυμα ότι όλοι πρέπει να φροντίζουμε για την υγιεινή μας πάντα και πολύ περισσότερο αυτήν την περίοδο.

Με αφορμή τη σημερινή δράση ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, δήλωσε:

«Μπορεί τα μέτρα να χαλάρωσαν, μπορεί να επιστρέφουμε σταθερά στους κανονικούς μας ρυθμούς, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο κίνδυνος της πανδημίας δεν συνεχίζει να υπάρχει.

»Για να διατηρήσουμε, λοιπόν, την καλή εικόνα που ως χώρα έχουμε και να αποφύγουμε νέες περιπέτειες, πρέπει να συνεχίσουμε να κλείνουμε την πόρτα στον ιό με απλές κινήσεις στην καθημερινότητά μας.

»Ευχαριστώ την εταιρεία “Αρκάδι” που μας βοήθησε στην προσπάθεια να κρατάμε τους συμπολίτες μας σε εγρήγορση για την Υγεία τους, το πιο πολύτιμο αγαθό που έχουμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet