Τραπεζικό και ασφαλιστικό στην τελευταία διάλεξη του Κύκλου Διά Βίου Εκπαίδευσης του Δήμου Ηρακλείου Αττικής
Κοινωνία

Τραπεζικό και ασφαλιστικό στην τελευταία διάλεξη του Κύκλου Διά Βίου Εκπαίδευσης του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Θέματα που εξηγούν τα ασφαλιστικά και τραπεζικά συστήματα στην Ελλάδα περιλαμβάνει η ατζέντα της τελευταίας διάλεξης για την πρώτη, πιλοτική περίοδο του Κύκλου Δια Βίου Εκπαίδευσης, του προγράμματος που ξεκίνησε να υλοποιεί από τις αρχές του χρόνου ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, με στόχο την διαρκή επιμόρφωση, κατάρτιση και ενημέρωση των πολιτών.

Η διάλεξη θα γίνει την Τετάρτη 22 Μαΐου στις 18.30 το απόγευμα, στην κεντρική αίθουσα του Πολιτιστικού Πολύκεντρου «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου & Νεότητος)

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, θα μιλήσουν ο Πολυχρόνης Ξυπολιάς, ασφαλιστικός και επενδυτικός σύμβουλος στην ασφαλιστική εταιρεία ΝΝ, που θα αναλύσει την «Ιδιωτική ασφάλιση στην Ελλάδα το 2024», και ο Ανδρέας Καραδάκης, τραπεζικό στέλεχος και υποδιευθυντής Εθνικής Τράπεζας, που θα μιλήσει για τη «Χρηματοδότηση στην σημερινή τραπεζική πραγματικότητα»,.

Για τη συμμετοχή σε οποιοδήποτε σεμινάριο του Κύκλου δεν απαιτείται πρότερη δήλωση παρουσίας. Η παρακολούθηση είναι δωρεάν.

Εάν κάποιος ή κάποια δεν κατάφερε να παρακολουθήσει κάποια συνάντηση για την οποία ενδιαφερόταν, μπορεί να βρει μαγνητοσκοπημένες όλες τις μέχρι τώρα διαλέξεις στην ιστοσελίδα του Δήμου iraklio.gr, ενότητα Προγράμματα, ακολούθως Κύκλος Δια Βίου Εκπαίδευσης.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet