Τρόπους αναβάθμισης του ΗΣΑΠ Ηρακλείου συζήτησαν Ν. Μπάμπαλος και πρόεδρος ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Τρόπους αναβάθμισης του ΗΣΑΠ Ηρακλείου συζήτησαν Ν. Μπάμπαλος και πρόεδρος ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.

Τρόπους με τους οποίους η λειτουργία του τοπικού σταθμού ΗΣΑΠ στο Ηράκλειο θα διεξάγεται με μεγαλύτερη συνέπεια ως προς την εξυπηρέτηση αφ’ ενός του επιβατικού κοινού, αφ’ ετέρου των κατοίκων της πόλης, συζήτησαν σε μεταξύ τους συνάντηση ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος και ο νέος πρόεδρος της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε., Χάρης Δαμάσκος.

Στόχος της συνάντησης ήταν τόσο αυτός καθαυτός ο σταθμός, όσο και οι πέριξ συνοδευτικές υποδομές του να δουλεύουν έτσι ώστε να είναι σε αρμονία με την υπόλοιπη πόλη, εξασφαλίζοντας την απροβλημάτιστη διέλευση κατοίκων και επισκεπτών.

Ο δήμαρχος ζήτησε την καθημερινή λειτουργία τόσο για το ασανσέρ, όσο και για τις κυλιόμενες σκάλες του σταθμού, καθώς και την ανάπλαση και φύλαξη της υπόγειας διάβασης στην πλευρά της οδού Ωραιοπούλου, με επαρκή φωτισμό για την ασφάλεια των διερχόμενων κ.λπ.

Επίσης, με τον κ. Δαμάσκο διερεύνησαν τη δυνατότητα να κατασκευαστεί ένας ακόμα ανελκυστήρας (πέραν από αυτόν στον κεντρικό σταθμό) στη γέφυρα της οδού Μελίνας Μερκούρη ώστε να μπορούν να εξυπηρετούνται σε περισσότερα σημεία οι Ηρακλειώτες.

«Έχουμε την τύχη και την ιδιαιτερότητα ταυτόχρονα να βρίσκεται στην πόλη μας σταθμός του ΗΣΑΠ. Τύχη γιατί εξυπηρετούνται χιλιάδες δημότες μας στις μεταφορές τους, ιδιαιτερότητα γιατί βρίσκεται σε σημείο που διχοτομεί την πόλη, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Για να κρατήσουμε μόνο τα θετικά από την ύπαρξη του σταθμού, πρέπει η ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. να διασφαλίσει ότι όλοι οι δίοδοι της δικής της ευθύνης (υπόγειες διαβάσεις, ασανσέρ, κυλιόμενες) θα λειτουργούν συνεχώς και απρόσκοπτα» δήλωσε μετά τη συνάντηση ο κ. Μπάμπαλος και πρόσθεσε:

«Όπως κάναμε και στις προηγούμενες διοικήσεις, έτσι τώρα και με την καινούργια, προσπαθούμε να πετύχουμε αυτή την αρμονική συνύπαρξη, να συνεργαστούμε για να είναι ο σταθμός εργαλείο και όχι πρόβλημα. Χαίρομαι γιατί ο Χάρης Δαμάσκος προέρχεται από τον χώρο της Αυτοδιοίκησης και καταλαβαίνει την αγωνία μας. Πιστεύω ότι θα βρούμε τα πατήματα για να κάνουμε την συνεργασία μας ακόμα καλύτερη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet