Για την ανανέωση και διεύρυνση της Δημοτικής Συγκοινωνίας βραβεύθηκε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής
Print Friendly, PDF & Email
Ηράκλειο

Για την ανανέωση και διεύρυνση της Δημοτικής Συγκοινωνίας βραβεύθηκε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής

Διάκριση απέσπασε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής στην ετήσια απονομή των βραβείων «Best City Awards», η οποία ξεχωρίζει δράσεις και πρωτοβουλίες φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που βελτιώνουν την καθημερινότητα του πολίτη και κάνουν πιο βιώσιμες της πόλης, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο Δήμος βραβεύτηκε για την ανανέωση και τη διεύρυνση της λειτουργίας της Δημοτικής Συγκοινωνίας, η οποία, με καινούργια λεωφορεία και δύο, πλέον, γραμμές μεταφέρει καθημερινά, δωρεάν και γρήγορα, τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Ηρακλείου ανάμεσα στις γειτονιές της πόλης, από και προς τους σταθμούς μετεπιβίβασης των κεντρικών Μέσων Μεταφοράς (ηλεκτρικός, προαστιακός, γραμμές ΟΑΣΑ), αλλά και με ειδική γραμμή τους φοιτητές του Ηρακλείου στην Πανεπιστημιούπολη.

Με πρόταση που έχει καταθέσει στα χρηματοδοτικά προγράμματα του υπουργείου Εσωτερικών, ο Δήμος σκοπεύει, το επόμενο διάστημα, να δημιουργήσει καινούργιες στάσεις, τόσο για τη Δημοτική Συγκοινωνία, όσο και για αυτές του ΟΑΣΑ. Οι δημότες μπορούν να βρουν πληροφορίες, για τις στάσεις και τα δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας, στην ιστοσελίδα του Δήμου, επισημαίνει η διοίκηση.

Τις προηγούμενες χρονιές, η δημοτική αρχή υπενθυμίζει ότι ο Δήμος είχε βραβευτεί, αντίστοιχα, για τη λειτουργία του γραφείου Εξυπηρέτησης του Δημότη, το γραφείο Αστικής Πανίδας με το ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την προστασία των αδέσποτων ζώων της πόλης και για την κατασκευή δρόμων ήπιας κυκλοφορίας και χώρων πρασίνου έξω από τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία του Ηρακλείου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet