Η διαδικτυακή μουσική εκδήλωση «Γυναίκες κόντρα στην πανδημία» στις 9/4 από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτισμός

Η διαδικτυακή μουσική εκδήλωση «Γυναίκες κόντρα στην πανδημία» στις 9/4 από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Γυναίκες της πόλης που μάχονται, αντιστέκονται αλλά και… χαμογελούν κόντρα στην πανδημία της Covid-19 παρουσιάζει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής σε ένα μουσικό αφιέρωμα το οποίο θα μεταδοθεί σε streaming από την ιστοσελίδα και τα social media του Δήμου την Παρασκευή 9 Απριλίου στις 20:30, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, εκπρόσωποι από επαγγέλματα, κοινωνικούς φορείς και την Τέχνη μιλούν στην κάμερα για το πώς αντιμετωπίζουν την κατάσταση που βιώνουμε και δίνουν τις δικές τους συμβουλές για το τι μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον.

Στο μουσικό κομμάτι, η Ηρακλειώτισσα Χριστίνα Γκόλια και η ορχήστρα της τραγουδούν για τις γυναίκες από την σκηνή του δημοτικού Πολιτιστικού Πολύκεντρου.

Η εκπομπή έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού θα διατεθεί λογαριασμός του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (IBAN: GR4202602150000400100392909), για την υποστήριξη των συνταξιούχων Ελληνίδων ηθοποιών σε ανάγκη, επισημαίνει η διοίκηση.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί από το iraklio.gr, το 94fm.gr (Δημοτικό Ραδιόφωνο Επικοινωνία) και τις σελίδες facebook του Δήμου Ηρακλείου Αττικής και του «Επικοινωνία 94FM».

«Τιμούμε τις γυναίκες της πόλης μας που κάνουν τη δική τους σύγχρονη επανάσταση κόντρα στην Covid, αρνούνται να το βάλουν κάτω και στέκονται αλληλέγγυες στις οικογένειές τους και σε όλους εμάς, είτε μέσα από το επάγγελμα, είτε από την καθημερινότητά τους. Παράλληλα, θέλουμε να βοηθήσουμε τις κυρίες της μεγάλης και μικρής οθόνης, καθώς και του θεάτρου, που ακόμα και τώρα μας κρατούν συντροφιά με τα έργα και τις παραστάσεις τους, τούτες τις δύσκολες ώρες που περνάμε όλοι στο σπίτι. Μαζί θα νικήσουμε τη πανδημία και θα κρατήσουμε την ελπίδα ζωντανή», δήλωσε η Μαίρη Ιγγλέση, εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Ηρακλείου Αττικής για τον Πολιτισμό.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet