ΑΚΕΠ – Συνεργασία: Η διοίκηση Μπάμπαλου επαναφέρει τον έμμισθο χαρακτήρα σε 4 θέσεις διοίκησης
Πολιτική

ΑΚΕΠ – Συνεργασία: Η διοίκηση Μπάμπαλου επαναφέρει τον έμμισθο χαρακτήρα σε 4 θέσεις διοίκησης

Ότι η διοίκηση του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου, επαναφέρει τον έμμισθο χαρακτήρα τεσσάρων θέσεων διοίκησης τονίζει η παράταξη ΑΚΕΠ – Συνεργασία, χαρακτηρίζοντάς, μάλιστα, την απόφαση αυτή ως «πρωτοχρονιάτικο μποναμά».

Συγκεκριμένα με ανακοίνωσή που εξέδωσε η παράταξη, επικεφαλής της οποίας είναι ο δημοτικός σύμβουλος Παντελής Βλασσόπουλος, επισημαίνει τα εξής:

Πρωτοχρονιάτικος μποναμάς

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο της χρονιάς ο κ. Μπάμπαλος επανέφερε τον έμμισθο χαρακτήρα τεσσάρων θέσεων διοίκησης, προοριζόμενων για τη δημοτική του ομάδα, δηλαδή των θέσεων του προέδρου και του αντιπροέδρου της Α/βάθμιας και της Β/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής. Πρόκειται για τις ίδιες θέσεις για τις οποίες, ο ίδιος δήμαρχος το 2014 είχε εξαγγείλει, με βαρύγδουπες μάλιστα ανακοινώσεις, την κατάργηση του έμμισθου χαρακτήρα τους… τον οποίο σήμερα επαναφέρει!!!

Την ίδια ώρα που αρνείται πεισματικά να μειώσει τα δημοτικά τέλη και φόρους, επαναφέρει έμμισθες θέσεις για «τα δικά μας παιδιά»…

Πέραν αυτών, καθίσταται πλέον προφανές ότι αυτή η εξέλιξη, προστιθέμενη σε μια σειρά από άλλες, οριστικοποιεί πλέον, σε ότι αφορά τη διοίκηση του Δήμου, τη μετάπτωση από το στάδιο του πολιτικού εθελοντισμού στο στάδιο του πολιτικού «ελέγχου» διά της μισθοδοσίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet