Εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ για τις ευρωεκλογές στο Ηράκλειο Αττικής
Πολιτική

Εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ για τις ευρωεκλογές στο Ηράκλειο Αττικής

Τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2024στις 7 το απόγευμαπραγματοποιήθηκε η ανοιχτή κεντρική πολιτική εκδήλωση της Τοπικής Οργάνωσης (Τ.Ο.) ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Ηρακλείου Αττικής με θέμα «Ευρωπαϊκές Εκλογές 2024». Η εκδήλωση έγινε στο «Θεατράκι» στην πλατεία της πόλης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, κύριοι ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο βουλευτής Επικρατείας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Μάντζος και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος Κώστας Χουλιάρας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η βουλευτής Βορείου Τομέα Μιλένα Αποστολάκη και ο δήμαρχος της πόλης Νίκος Μπάμπαλος.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία μελών του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος στελεχών της Νομαρχιακής Επιτροπής Βορείου Τομέα, καθώς και της Κεντρικής Επιτροπής.

Την εκδήλωση άνοιξε ο γραμματέας της Τ.Ο. Πέτρος Αϊβάζης καλωσορίζοντας τους παρισταμένους απευθύνοντας ταυτόχρονα σύντομο χαιρετισμό.

Οι ομιλίες του Δημήτρη Μάντζου και του Κώστα Χουλιάρα αποτέλεσαν μαχητικό κάλεσμα υπερψήφισης του ΠΑΣΟΚ, του μόνου κόμματος που η διακριτή άνοδός του θα προσφέρει ανακούφιση και χαμόγελο στον τόπο μας, καθώς και στους μη προνομιούχους που μάχονται σε ολόκληρη την Ευρώπη. Οι ομιλητές προχώρησαν σε αναλυτική εισήγηση για τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ για τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία, καθώς και για τη σημαίνουσας σημασίας μάχη των ευρωεκλογών, όπου ο μεγάλος στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι να αναδειχθεί σε ισχυρή και σοβαρή αξιωματική αντιπολίτευση.

Ακολούθησαν τοποθετήσεις από τα μέλη της Τ.Ο. και από τους πολιτευτές του ΠΑΣΟΚ.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet