Νίκος Μπάμπαλος: Η ισχυρή εντολή των Ηρακλειωτών εγγύηση για να συνεχίσει να πηγαίνει το Ηράκλειο Μπροστά
Πολιτική

Νίκος Μπάμπαλος: Η ισχυρή εντολή των Ηρακλειωτών εγγύηση για να συνεχίσει να πηγαίνει το Ηράκλειο Μπροστά

Το πρόγραμμα της επόμενης τετραετίας, το οποίο αποτελεί και την προεκλογική πρόταση της παράταξης Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη προς όλους τους Ηρακλειώτες, παρουσίασε ο δήμαρχος της πόλης, Νίκος Μπάμπαλος, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού του.

Βασισμένος στα ισχυρά θεμέλια που μπήκαν με τα έργα και τις μεταρρυθμίσεις αυτής της θητείας, ο σχεδιασμός της αυριανής ημέρας χτίζει «ένα Ηράκλειο να ζεις», όπως είπε ο δήμαρχος.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Μπάμπαλος σημείωσε:

«Ζητάμε ισχυρή εντολή από τους συνδημότες μας για να μας δώσουν τη δύναμη να συνεχίσουμε να κάνουμε την καθημερινότητά τους καλύτερη, με αμεσότητα και αποτελεσματικότητα. Να συνεχίσουμε τα έργα που βελτιώνουν τη λειτουργικότητα της πόλης, να αυξήσουμε τις υπηρεσίες προς τους πολίτες, την στήριξη στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

»Με ολοκληρωμένο σχεδιασμό, συστηματική προσπάθεια, θέληση και αποφασιστικότητα,  στην πρώτη μας θητεία νοικοκυρέψαμε τα οικονομικά του Δήμου,  βελτιώσαμε και διευρύναμε τις υπηρεσίες που παρέχουμε στους δημότες, αναβαθμίσαμε το κοινωνικό μας πρόγραμμα, αποδείξαμε ότι για κάθε πρόβλημα, ακόμα και για όσα έμεναν άλυτα για χρόνια, υπάρχει λύση. 

»Ξέρω πως και οι Ηρακλειώτες ξέρουν το πόσο η εικόνα της πόλης μας, του μεγάλου μας σπιτιού, έχει αλλάξει στα χρόνια της δημοτικής μας αρχής, έχοντας γίνει πιο καθαρή, πιο πράσινη, πιο προσβάσιμη, πιο εξυπηρετική, πιο φιλική στα παιδιά και την οικογένεια. Αυτή την εικόνα δεν πρέπει να τη ρισκάρουμε. Μάθαμε, πλέον, να ζούμε στο Ηράκλειο που μας αξίζει και δεν θα κάνουμε εκπτώσεις.

»Εμπιστευόμαστε, λοιπόν, την κρίση των Ηρακλειωτών, όπως και αυτοί, ξέρουμε, θα μας εμπιστευτούν και πάλι. Μαζί πάμε το Ηράκλειο Μπροστά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet