Συνάντηση δημάρχου Ηρακλείου Αττικής με τον πρόεδρο της ΠΕΔΑ
Αυτοδιοίκηση

Συνάντηση δημάρχου Ηρακλείου Αττικής με τον πρόεδρο της ΠΕΔΑ

Τον δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής, Νίκο Μπάμπαλο, επισκέφθηκε στο δημαρχείο της πόλης ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ), δήμαρχος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης, και είχε πολύωρη συνεργασία μαζί του για θεσμικά και τοπικά θέματα αυτοδιοικητικού χαρακτήρα.

Στο επίκεντρο της συζήτησής τους βρέθηκε ο νέος νόμος για την Αυτοδιοίκηση και διατυπώθηκε, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΕΔΑ, η κοινή εκτίμηση ότι υπάρχουν επί μέρους διατάξεις που θα μπορούσαν με πρωτοβουλία του νέου υπουργού Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση, να αναθεωρηθούν στους λίγους επόμενους μήνες, όπως επί παραδείγματι οι προβλέψεις για τα Τοπικά Συμβούλια στις Δημοτικές Ενότητες των Δήμων.

Ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον πρόεδρο της ΠΕΔΑ για τις εξελισσόμενες παρεμβάσεις αναπτυξιακού χαρακτήρα στην πόλη του, ειδικότερα, αναφέρθηκε «στην κατασκευή του νέου μεγάλου αγωγού ομβρίων που θα ενισχύσει την αντιπλημμυρική θωράκιση στην περιοχή Κάτω Ψαλίδι Ηρακλείου και ο οποίος θα υποστηρίζεται από καινούργια ειδικής προσαρμογής φρεάτια υδροσυλλογής».

Ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής εξήρε το έργο του δημάρχου Ν. Μπάμπαλου –«κάθε δημιουργική παρέμβαση, αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των κατοίκων και παράλληλα» -είπε- «εδραιώνει την πεποίθηση ότι η Αυτοδιοίκηση είναι προέκταση της κάθε τοπικής κοινωνίας»– και παράλληλα ενημέρωσε τον συνομιλητή του για τις προγραμματισμένες δράσεις της ΠΕΔΑ στους επόμενους μήνες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet