Ανατροπή και διπλό για την Α.Ε. Κηφισιάς στη Νάξο
Αθλητισμός

Ανατροπή και διπλό για την Α.Ε. Κηφισιάς στη Νάξο

“Χορταστικό” θέαμα απόλαυσαν όσοι παρακολούθησαν το απίστευτο παιχνίδι στη Νάξο, μεταξύ της τοπικής ομάδας και της Α.Ε. Κηφισιάς, που είχε 7 γκολ, ένα δοκάρι και δύο ανατροπές, και έληξε με  3-4 υπέρ της ομάδας των Βορείων Προαστίων.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την Κηφισιά, αφού κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 24ο λεπτό με τον Τεγούση. Όμως η ομάδα της Νάξου αντέδρασε άμεσα και κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια μόλις 8 λεπτά αργότερα με τον Λίμα. Στη συνέχεια και μετά το δοκάρι στο 35΄ για την Α.Ε. Κηφισιάς, ο Πανναξιακός «χτύπησε» δύο φορές στο 40΄ και στο 44΄ με τον Ρόβα και πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ της 3-1.

Και εκεί που όλα έδειχναν να ζορίζουν για την Κηφισιά, στην επανάληψη είχαμε μία εντυπωσιακή ανατροπή, αρχικά με τον Αλίμπα που μείωσε στο 60ό λεπτό, για να αναλάβει στη συνέχει δράση ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Βερμπής. Ο χαρισματικός σκόρερ σημείωσε δύο τέρματα στο 70΄ και στο 79΄ και έτσι έδωσε την επική νίκη στην ομάδα του με 3-4 και το δικαίωμα να παραμείνει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet