Από τον ΑΟΠ Κηφισιάς στον Ολυμπιακό ο Δημήτρης Νικολακάκης
Αθλητισμός

Από τον ΑΟΠ Κηφισιάς στον Ολυμπιακό ο Δημήτρης Νικολακάκης

Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς με αίσθημα συγκίνησης αποχαιρετά τον εμβληματικό αρχηγό του Δημήτρη Νικολάκη, ο οποίος μετά από 18 χρόνια παρουσίας και προσφοράς στην ομάδα, συνεχίζει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, όπως αναφέρει η διοίκηση.

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς σημειώνει τα εξής:

«Ο Δημήτρης Νικολάκης αποτελεί ξεχωριστό κομμάτι της μακροχρόνιας ιστορίας της Κηφισιάς και συνέβαλε καθοριστικά, ώστε η ομάδα μας να σημειώσει μεγάλες επιτυχίες σε αγωνιστικό επίπεδο, καθιερώνοντας την στη συνείδηση των φιλάθλων, ως μία από τις κορυφαίες ομάδες του ελληνικού βόλεϊ. Πέρα από τις αθλητικές του ικανότητες ξεχώρισε για το ήθος και την προσωπικότητά του.

»Σήμερα ΑΟΠ Κηφισιάς και Δημήτρης Νικολάκης γυρίζουν σελίδα, όμως είναι δεδομένο ότι στο μέλλον θα γράψουμε μαζί νέα κεφάλαια και θα πανηγυρίσουμε νέες επιτυχίες».

Ο Δημήτρης Νικολάκης, από την πλευρά του, δήλωσε:

«Φεύγω γεμάτος, καθώς με την Κηφισιά έζησα 18 υπέροχα χρόνια. Ελπίζω και εύχομαι στο μέλλον να επιστρέψω, με έναν άλλο ρόλο, έτσι ώστε να βοηθήσω την ομάδα η οποία με βοήθησε για σχεδόν δύο δεκαετίες.

»Ευχαριστώ, από καρδιάς, τους συμπαίκτες μου, το τεχνικό επιτελείο και όλους τους ανθρώπους της διοίκησης για τη συνεργασία μας. Το μήνυμα μου στους φιλάθλους είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό. Πετύχαμε πολλά, όταν ομάδες με μεγαλύτερο μπάτζετ δεν τα κατάφεραν. Εύχομαι να μείνουν κοντά στην ομάδα, να τη στηρίζουν και να τη βοηθούν».

Ο team manager Χρήστος Δημητρουλάκος, ο οποίος συνεργάστηκε μαζί του και τα 18 χρόνια τόνισε:

«Μετά από 18 χρόνια συνεργασίας μπορώ να αποχαιρετήσω τον αθλητή Νικολάκη, αλλά όχι τον φίλο Δημήτρη, με τον οποίο ζήσαμε αμέτρητες χαρές και μοιραστήκαμε κοινούς στόχους και άγχη. Η διοίκηση σεβάστηκε την επιθυμία του, ως όφειλε τη συγκεκριμένη στιγμή και αυτό δεν αλλάζει τη γραμμένη ιστορία και το αποτύπωμα του Δημήτρη στη Κηφισιά. Εις το επανιδείν λοιπόν και ας μας χωρίζει ένα φίλε για κάποιους μήνες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet