Επιδείξεις και βραβεύσεις στη γιορτή του αθλητισμού «Αμαζόνεια» στη Ν. Ερυθραία
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Επιδείξεις και βραβεύσεις στη γιορτή του αθλητισμού «Αμαζόνεια» στη Ν. Ερυθραία

Με τη συμμετοχή 600 και πλέον γονέων, αθλητών και αθλητριών των Αμαζόνων Ν. Ερυθραίας ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο (18/6) η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού «Αμαζόνεια 2022», στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Ερυθραίας «Σ. Καλαϊτζής».

Ο σύλλογος αναφέρει ότι «μετά από δύο χρόνια αποχής, η δίψα των αθλητών και αθλητριών να παρουσιάσουν τις επιδόσεις τους στον χώρο του βόλεϊ και της ενόργανης, αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και προσπάθειας ενός ολόκληρου χρόνου, αναδείχθηκε σε αδιαμφισβήτητο πρωταγωνιστή της εκδήλωσης, προκαλώντας το αδιάκοπο χειροκρότημα των παρευρισκόμενων».

Οι δραστηριότητες ξεκίνησαν με τουρνουά βόλεϊ μεταξύ των ακαδημιών των Αμαζόνων και φιλοξενούμενων συλλόγων.

Ακολούθησαν τιμητικές βραβεύσεις των υποστηρικτών αλλά και όλων των αγωνιστικών τμημάτων του συλλόγου, ενώ η γιορτή ολοκληρώθηκε με τις εντυπωσιακές επιδείξεις του τμήματος της ενόργανης γυμναστικής.

Ιδιαίτερη στιγμή για τον σύλλογο ήταν η θέσπιση ενός ειδικού βραβείου αθλητισμού, το οποίο φέτος απονεμήθηκε στον ιατρό Αναστάσιο Τόκη, διευθυντή Ορθοπαιδικής Κλινικής στο Metropolitan Hospital, για την πολυετή προσφορά του στις Αμαζόνες και εν γένει στον αθλητισμό.

Στην ετήσια γιορτή των Αμαζόνων παραβρέθηκαν ο τ. πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Νικόλαος Βούτσης, ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο αντιδήμαρχος Κηφισιάς και πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ» Αχιλλέας Κουρέπης, ο αντιδήμαρχος Κηφισιάς Γεώργιος Σκορδίλης και ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτριος Ανδρεαδάκης.

Το «παρών», επίσης, τα νέα αποκτήματα της γυναικείας ομάδας Μαρία Νομικού, Χριστίνα Νικολαϊδη και Ερμίνα Γκέκοβιτς, ο προπονητής Βασίλης Πανδής και ο βοηθός του Γιώργος Μπαλλαγιάννης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet