Ο Darren Savino σκιαγραφεί τον Justin Jackson
Αθλητισμός

Ο Darren Savino σκιαγραφεί τον Justin Jackson

Η ΑΕΝΚ Δημουλάς κοινοποίησε την παρουσίαση του νέου αποκτήματός της Justin Jackson, διά… χειρός Darren Savino. Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Ο νέος Αμερικανός σέντερ της Κηφισιάς Justin Jackson «συστήθηκε» στο ελληνικό κοινό την προηγούμενη εβδομάδα, εξομολογούμενος το πάθος και την έξαψη που νιώθει για να ξεκινήσει το «ελληνικό όνειρο»! Σήμερα, είναι η σειρά του ανθρώπου που παρακολούθησε πιο στενά απ΄ όλους τον Τζάστιν την τελευταία τετραετία, να μας τον παρουσιάσει.

Ο Darren Savino είναι ο ασίσταντ κόουτς στο κολέγιο Cincinnati. Επιφορτισμένος με την προπόνηση των ψηλών, γνωρίζει σαν την… παλάμη του χεριού του τα συν και τα πλην του Jackson και του ζητήσαμε τη βοήθειά του ώστε να τον γνωρίσει το ελληνικό κοινό μέχρι τουλάχιστον να τον δει αγωνιζόμενο με τα χρώματα της Κηφισιάς. Τα λόγια του έχουν ιδιαίτερη αξία!

Τι πρέπει να περιμένει το ελληνικό κοινό από τον JJ;

Τον πιο συναρπαστικό παίκτη που έχετε δει! Η αφοσίωση και η έντασή του θα ανάψει φωτιά και θα συμπαρασύρει όλη την ομάδα»!

Ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του;

Πρώτα απ’ όλα ο Τζάστιν ενδιαφέρεται να κερδίζει. Ό,τι του λείπει από ύψος ή βάρος το αντισταθμίζει εις διπλούν με την καρδιά και τη σκληρότητά του.

Είδαμε κάποια highlights με καρφώματα και τάπες από τη θητεία του στο κολέγιο. Να περιμένουμε κάτι ανάλογο και στην Ελλάδα;

Οι τάπες του θα λειτουργήσουν αποθαρρυντικά για τις αντίπαλες ομάδες να πλησιάζουν στο καλάθι. Τα καρφώματα που κάνει είναι απλώς τρελά! Είστε τυχεροί που θα βλέπετε πολλαπλά highlights κάθε εβδομάδα.

Τι είναι αυτό που χρειάζεται να βελτιώσει παίζοντας στην Κηφισιά;

Το σουτ. Πρέπει να γίνει καλύτερος σουτέρ ελευθέρων βολών γιατί θα κερδίζει πολλά φάουλ.

Ποιο πιστεύετε ότι είναι το όριό του σαν παίκτης, δεδομένου ότι θα παίξει για πρώτη φορά επαγγελματικό μπάσκετ;

Νομίζω πως μπορεί να γίνει ένας παίκτης σαν τον Ρόντμαν. Αν βάλει λίγη μυική μάζα και δουλέψει στις ελεύθερες βολές, πιστεύω πως θα τον δούμε στο ΝΒΑ κάποια μέρα.

Ποιο στυλ μπάσκετ του αρέσει;

Τρέξιμο, αιφνιδιασμοί, υψηλές ταχύτητες.

Είναι έτοιμος να ανταποκριθεί σε ένα νέο τρόπο παιχνιδιού, όπως είναι το ευρωπαϊκό στυλ;

Μπορεί να μαρκάρει κοντούς στην περιφέρεια, αλλά και ψηλούς με καλές κινήσεις. Οπότε θεωρώ πως στα βασικά στοιχεία είναι έτοιμος.

Τζάστιν ΤζάκσονΕσείς που τον γνωρίζετε καλύτερα, πώς θα μας τον συστήνατε αν ήταν δυνατόν μέσα σε μια απάντηση;

Είναι φημισμένος στο NCAA ως «Τζάστιν Τζάκσον σημαίνει στη μούρη»! Θα καταλάβετε τι εννοώ όταν δείτε αυτά τα φοβερά μπλοκ ή τα απίστευτα καρφώματά του! Γιατί μετά κάνει μια αγριόφατσα και ηλεκτρίζει το κοινό. Θα σας στείλω μια φωτογραφία για να καταλάβετε. Να, αυτή εδώ (σ.σ.: δες φωτό δίπλα)

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet