Στους 16 του κυπέλλου ΕΠΣΑ η Πεύκη – Αποκλείστηκε ο Πανερυθραϊκός
Αθλητισμός

Στους 16 του κυπέλλου ΕΠΣΑ η Πεύκη – Αποκλείστηκε ο Πανερυθραϊκός

Στους 16 του κυπέλλου ΕΣΠΑ πέρασε η Πεύκη μετά τη μεγάλη νίκη της επί του Παπάγου, στην παράταση, με σκορ 4-2.

Αντιθέτως, ο Πανερυθραϊκός άφησε «ασφράγιστο το εισιτήριο» της πρόκρισης στο γήπεδο του Βύρωνα, όπου έχασε από τον Αθηναϊκό με σκορ 3-1.

Πεύκη – Παπάγος 4-2

Είδε κι έπαθε η Πεύκη για να καταβάλλει την αντίσταση του Παπάγου, αλλά τελικώς πήρε τη νίκη στην παράταση, με σκορ 4-2, και πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑ, αφήνοντας έξω τους «στρατηγούς».

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν πρώτοι το σκορ στο 5′, με τον Ρασίντ, αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 25′, με τον Χάλα.

Οι Πευκιώτες ξαναβρέθηκαν μπροστά στο σκορ στο 75′, με τον Γκιουρόν, αλλά η ομάδα του Παπάγου απάντησε και πάλι, αυτή τη φορά με τον Καραθανάση, στο 78ο λεπτό, στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση.

Εκεί, το συγκρότημα του Κοϊντόση έδειξε να έχει πιο καθαρό μυαλό και να θέλει τη νίκη περισσότερο. Έτσι, στο 110′ έκανε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία, αλλά η προσπάθεια του Παππά σταμάτησε στο δοκάρι του Πάγιου. Ωστόσο, στο 118′ ο Χατζηαθανασίου βρήκε τον δρόμο για τ’ αντίπαλα δίχτυα, γράφοντας το 3-2, για να έρθει ο Λάμπι στο 120′ να επισφραγίσει τη νίκη της ομάδας των Βορείων Προαστίων.

ΠΕΥΚΗ (Γιώργος Κοϊντόσης): Βασαρμίδης, Τζελάι (46′ Πέτσης), Μότσιος, Παππάς, Τζαφέρης, Αγγελόπουλος, Καραγιάννης, Λούμης (54′ Γκιουρόν), Χατζηαθανασίου, Πετράκης (62′ Λάμπι), Ρασίντ (73′ Ανδρέου).

ΠΑΠΑΓΟΣ (Γιάννης Ντόκος): Πάγιος, Χριστοφόρου, Παπαναστασίου, Αλεξιάδης Κ., Μπολάνος, Κατωγιαννάκης (76′ Χασάν Μοχάμεντ), Καραθανάσης, Αναστασίου, Γουσέτης (46′ Αμυγδαλάρης), Χαλάς, Φραντζεσκάκης (109′ Αθανασόπουλος).

Αθηναϊκός – Πανερυθραϊκός 3-1

Μόνο για ένα ημίχρονο άντεξε ο Πανερυθραϊκός απέναντι στον Αθηναϊκό, από τον οποίο και τελικώς έχασε με σκορ 3-1 κι αποκλείστηκε από τη συνέχεια του κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 36′, με τον Πετριτάι, αλλά λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο (44′) οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν, με τον Σουμελίδη.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Αθηναϊκού μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 49′ ο Τσοχαντάρης, με φάουλ, έκανε το 2-1. Στο αμέσως επόμενο λεπτό η ομάδα της Ν. Ερυθραίας είχε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, αλλά η προσπάθεια του Σουμελίδη κατέληξε στο δοκάρι του Κορμπάκη. Σαν να μην έφθανε αυτό, στο 71′, και πάλι με φάουλ, που αυτή τη φορά εκτέλεσε ο Σκόρβο, ο Αθηναϊκός πέτυχε το τρίτο του γκολ και «κλείδωσε» τη νίκη.

Ο Πανερυθραϊκός είχε και μία ακόμη απώλεια, αφού στο 73′ έχασε τον Κατσάρα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κώστας Τσαβαλιάς): Κορμπάκης, Βασιλείου, Συκάς, Αδαμίδης, Ρισβάς, Λεβεντάκος, Βασίλης (61′ Σκόρβο), Πολύζος, Κοντός (51′ Αθανασιάδης), Χελιώτης (72′ Ζαχαρόπουλος), Πετριτάι (46′ Τσοχαντάρης).

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Αντώνης Τσιμπάκης): Μαλλιαρίτσης, Σουμελίδης, Γλυνός, Γεωργακόπουλος, Νταλένγκα (61′ Γκριτζάς), Κατσάρας, Δημαράς, Μπαμπαλούκας, Μπρίλης, Αναγνώστης (52′ Αντωνιάδης), Αδραχτάς.

Σημειώνεται ότι την επόμενη Τετάρτη (25/10) στη μάχη του κυπέλλου ρίχνονται από τον Βόρειο Τομέα η Αγία Παρασκευή κόντρα στον Φωστήρα Ηλιούπολης (γήπεδο Ηλιούπολης Β’), η Κηφισιά κόντρα στο Περιστέρι (γήπεδο Ζηρινείου), το Ηράκλειο κόντρα στην Αθηναΐδα (γήπεδο Ηρακλείου), το Χαλάνδρι κόντρα στα Ιλίσια 2004 (γήπεδο Γουδή) και η Ν. Ιωνία κόντρα στον Φωστήρα Αθηνών (γήπεδο Ν. Ιωνίας).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet