Στο προπονητικό επιτελείο της ΚΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ο Μ. Καλαβρός
Αθλητισμός

Στο προπονητικό επιτελείο της ΚΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ο Μ. Καλαβρός

Η ΚΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ ΔΗΜΟΥΛΑΣ ανακοίνωσε, μέσω της ιστοσελίδας της, την έναρξη συνεργασίας της με τον Μιχάλη Καλαβρό, που ενσωματώνεται στο προπονητικό επιτελείο της ως άμεσος συνεργάτης του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Ο Μιχάλης Καλαβρός γεννήθηκε στις 18/02/1971 και ξεκίνησε το μπάσκετ από τις ακαδημίες του Έσπερου Καλλιθέας, ενώ η προπονητική καριέρα τους ξεκίνησε  το 1997, σε ηλικία 26 ετών, με ειδίκευση στην ατομική εκγύμναση αθλητών.

Ως πρώτος προπονητής δούλεψε στον Σπόρτινγκ (2000 στην Α1), καθώς επίσης στη Νορβηγική Harstad Vikings και στηνManawatu Jets της Νέας Ζηλανδίας (2013).

Όντας βοηθός προπονητή, έχει εργαστεί στην Ελλάδα στις ομάδες Νήαρ Ηστ, ΑΕΚ, Κολοσσό Ρόδου, Ολύμπια Λάρισας και Ηλυσιακός και στο εξωτερικό στη γερμανική Frankfurt Skyliners και στην κινεζική Shanghai Sharks.

Επισημαίνεται ότι στο παρελθόν έχει δουλέψει δίπλα σε σπουδαίους προπονητές του ελληνικού μπάσκετ όπως οι Κώστας Πολίτης και Γιώργος Μπαρτζώκας, ενώ στο εξωτερικό βρέθηκε στο πλευρό των Νταν Πανάζιο, Τσαρλς Μπάρτον και Μουράτ Ντιντίν.

Εν τω μεταξύ, με άλλη ανακοίνωσή της, η ΚΑΕ γνωστοποίησε ότι συνεχίζει τη συνεργασία της με τον αθλητή Νίκο Λιακόπουλο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet