Πολυτιμότερος παίκτης της 12ης αγωνιστικής ο Ρομπ Λόουερι
Αθλητισμός

Πολυτιμότερος παίκτης της 12ης αγωνιστικής ο Ρομπ Λόουερι

Πολυτιμότερος παίκτης της 12ης αγωνιστικής της Α1 αναδείχθηκε ο παίκτης της Κηφισιάς Ρομπ Λόουερι.

Ο guard στη νίκη της ομάδας επί του Κολοσσού (77-69) είχε 17 πόντους, 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 26 λεπτά συμμετοχής.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του στο site της ΕΣΑΚΕ:

Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε MVP της αγωνιστικής, σε συνδυασμό με τη νίκη της ομάδας σου, που ήταν η πρώτη μετά από πέντε σερί ήττες;

Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα το να νιώθεις ότι «ανταμείβονται» οι κόποι σου. Δεν θα τα κατάφερνα βέβαια χωρίς τους συμπαίκτες μου, οπότε το κατόρθωμα αυτό ανήκει και σε εκείνους. Είμαι ομαδικός παίκτης, οπότε ο  τίτλος του MVP της 12ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ δεν είναι μόνο δικός μου, αλλά τον μοιράζομαι με τους συμπαίκτες μου.

Τι σε έφερε πίσω στην Ελλάδα μετά την παρουσία στον Κόροιβο την περασμένη σεζόν;

Φέτος θα αγωνιζόμουν στην Τουρκία, αλλά τραυματίστηκα κι έμεινα εκτός. Μετά ήρθε η πρόταση από εδώ και δέχτηκα. Μου αρέσει πολύ το πρωτάθλημα εδώ και έχει σπουδαίους παίκτες. Επίσης, έχεις την ευκαιρία να παίξεις ως αντίπαλος με δύο από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Τι θεωρείς ότι μπορεί να καταφέρει η Κηφισιά τη φετινή σεζόν;

Πιστεύω ότι η Κηφισιά μπορεί να πετύχει πολλά αν συνεχίσει να δουλεύει σκληρά στην προπόνηση, όπως κάνει δηλαδή. Στόχος μας είναι να φτάσουμε στα play off. Να τελειώσουμε καλά τον πρώτο γύρo και να συνεχίσουμε να μαχόμαστε.

Πηγή: kifissiabc.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet