Ζητούν Μετρό μέχρι τη Ν. Ερυθραία
Ποιότητα Ζωής

Ζητούν Μετρό μέχρι τη Ν. Ερυθραία

Συνάντηση με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Χρήστο Τσίτουρα είχαν ο δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Τηλέμαχος Τσιλιγκίρης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ Βασίλης Βάρσος, ο δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Μούρκος και ο διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας Παντελής Καρακατσάνης, στη διάρκεια της οποίας ζήτησαν την υπόγεια επέκταση της γραμμής του Μετρό μέχρι τη Νέα Ερυθραία. Ένα αίτημα που είχε διατυπωθεί και στο παρελθόν από τους πρώην Δήμους Κηφισιάς και Νέας Ερυθραίας.

Ο κ. Χρ. Τσίτουρας άκουσε με προσοχή τις θέσεις του Δήμου Κηφισιάς και δεσμεύθηκε να ερευνήσει με τις υπηρεσίες της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ το θέμα και να απαντήσει.

Με την ευκαιρία της συνάντησης, ο δήμαρχος Κηφισιάς δήλωσε: «Ευχαριστούμε τη διοίκηση της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ για την καλή συνεργασία. Η επέκταση της γραμμής του Μετρό είναι πρώτιστη προτεραιότητά μας για τη βιώσιμη ανάπτυξη του Δήμου. Με τον κ. Τσίτουρα συζητήσαμε τη δυνατότητα ένταξης στον προσεχή σχεδιασμό των επεκτάσεων των γραμμών του Μετρό, γραμμής που θα εξυπηρετεί και τον Δήμο Κηφισιάς. Η λειτουργία της αναμένεται να εξυπηρετήσει χιλιάδες επιβάτες καθημερινά και θα αποσυμφορήσει κυκλοφοριακά το εμπορικό κέντρο της Κηφισιάς και της Νέας Ερυθραίας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet