Η δράση «Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά: Ιστορίες Επιχειρηματικής Επιτυχίας» επανέρχεται στις 29/9
Print Friendly, PDF & Email
Επιχειρήσεις – Αγορά

Η δράση «Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά: Ιστορίες Επιχειρηματικής Επιτυχίας» επανέρχεται στις 29/9

Οι δράσεις επιχειρηματικότητας με πρωτοβουλία του δημάρχου Κηφισιάς, Γιώργου Θωμάκου και εποπτεία της αρμόδιας αντιδημάρχου Νίνας (Ασπασίας) Βλάχου, «Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά: Ιστορίες Επιχειρηματικής Επιτυχίας» επανέρχονται την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου στις 18:30, με ένα επίκαιρο θέμα «Covid-19: Επιχειρηματικότητα και Ψηφιακές Υπηρεσίες».

Η συγκεκριμένη δράση θα εστιάσει στο πώς η πανδημία του κορωνοϊού αλλάζει οικονομία, εργασία, επιχειρήσεις και τοπικές κοινωνίες. Η δράση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας zoom, με ταυτόχρονη δημόσια προβολή στη σελίδα του Δήμου Κηφισιάς στο facebook, με δυνατότητα υποβολής παρατηρήσεων και ερωτημάτων.

Οι ομιλητές είναι:

  1. Λέων Γαβαλάς, από τη start up εταιρεία bespot, η οποία είναι μια ολοκληρωμένη λύση έρευνας αγοράς που αξιοποιεί location analytics. Ο κ. Γαβαλάς θα παρουσιάσει πως η καινοτομία της εταιρείας του συμμετέχει επιτυχώς στην προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού με σκοπό την αποφυγή του συνωστισμού. 
  2. Στέφανος Κατσίμπας, από τη start up εταιρεία myjobnow, η οποία είναι μια υπηρεσία εύρεσης προσωπικού πρώτης γραμμής που βοηθάει τις επιχειρήσεις να έρθουν σε επαφή με τους υποψηφίους και να κλείσουν ραντεβού μέσα από την πλατφόρμα. Ο κ. Κατσίμπας θα αναπτύξει τις νέες τάσεις στις αγορές της εστίασης, του τουρισμού και του delivery μέσα στην κρίση της πανδημίας.
  3. Παρασκευή Φώτη, προϊσταμένη διεύθυνσης Εξυπηρέτησης Πολιτών Δήμου Κηφισιάς, η οποία θα αναφερθεί στο πως η πανδημία του κορωνοϊού αλλάζει τις τοπικές κοινωνίες και ποιες αλλαγές προέκυψαν στην εξυπηρέτηση των πολιτών.  
  4. Αγγελική Παπάζογλου, δημοτική σύμβουλος Κηφισιάς, πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Κηφισιάς, η οποία θα εστιάσει στις έμφυλες επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοιού στην οικονομία και εργασία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet