Από 10/5 επανέρχεται η ελεγχόμενη στάθμευση στο παραδοσιακό κέντρο της Κηφισιάς
Print Friendly, PDF & Email
Κηφισιά

Από 10/5 επανέρχεται η ελεγχόμενη στάθμευση στο παραδοσιακό κέντρο της Κηφισιάς

Η Δημοτική Αστυνομία Κηφισιάς περνά στην ηλεκτρονική εποχή, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, με γρήγορες διαδικασίες, «φωτογραφικές αποδείξεις», αλλά και χωρίς περιθώρια αποφυγής των προστίμων, θα βεβαιώνονται οι παραβάσεις στάθμευσης από τη Δευτέρα 10 Μαΐου 2021, οπότε και επανέρχεται το Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης στο παραδοσιακό κέντρο της Κηφισιάς.

Ο αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Ευάγγελος Αυλήτης, δήλωσε, σχετικά με τη νέα εφαρμογή:

«Με το νέο σύστημα PDA, θα ελαχιστοποιηθούν τα λάθη, καθώς με τις ηλεκτρονικές κλήσεις, τα στοιχεία θα περνούν αυτομάτως ηλεκτρονικά από τη συσκευή του Δημοτικού Αστυνομικού στο κεντρικό σύστημα της υπηρεσίας. Ωστόσο, ο Δήμος Κηφισιάς θα δίνει τη δυνατότητα στον πολίτη για ηλεκτρονική ένσταση μέσω εφαρμογής στο portal του Δήμου Κηφισιάς (www.kifissia.gr)».

Η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Κηφισιάς έχει ξεκινήσει την προφορική ενημέρωση των εμπόρων του παραδοσιακού κέντρου του Δήμου και των πολιτών για την επαναφορά του Συστήματος Ελεγχόμενης Στάθμευσης, που σκοπό έχει την εύρυθμη λειτουργία του κέντρου, μετά την επαναλειτουργία του λιανεμπορίου, επισημαίνει η διοίκηση.

Η δημοτική αρχή υπενθυμίζει στο κοινό ότι θέσεις στάθμευσης επισκεπτών και κατοίκων του ΣΕΣ υπάρχουν σε οδικά τμήματα επί των οδών Λεβίδου, Κολοκοτρώνη και Παπαδιαμάντη.

Ημέρες και ώρες Ελεγχόμενης Στάθμευσης:

  • Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο, από τις 9:00 έως τις 16:00.
  • Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή, από τις 9:00  έως τις 21:00.
  • Κυριακές και αργίες η στάθμευση είναι ελεύθερη.

Τα οχήματα με αναπηρικό σήμα και τα δίκυκλα μπορούν να σταθμεύουν ελεύθερα, χωρίς την καταβολή τέλους, όλες τις ημέρες και ώρες.

Η μέγιστη διάρκεια επιτρεπόμενης στάθμευσης είναι τρεις ώρες και τα τέλη στάθμευσης ανέρχονται σε 1 ευρώ την ώρα.

Από τις 10 Μαΐου 2021  οι οδηγοί θα πρέπει να έχουν σε εμφανές σημείο στον ανεμοθώρακα (εμπρόσθιο παρμπρίζ) του οχήματός τους, την κάρτα ελεγχόμενης στάθμευσης, την οποία μπορούν να προμηθεύονται από τα σημεία που πωλούνταν και το προηγούμενο διάστημα (περίπτερα στο κέντρο της Κηφισιάς).

Σημεία διάθεσης καρτών Ελεγχόμενης Στάθμευσης

  • Περίπτερο Κολοκοτρώνη 1.
  • Περίπτερο Λεωφόρος Κηφισίας 238-240.

Τηλέφωνο επικοινωνίας για περαιτέρω πληροφορίες: 213 2007222 (γραφείο Αυτοτελούς Τμήματος Δημοτικής Αστυνομίας Κηφισιάς).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet