«Βάλε Στοπ στο Κάπνισμα» με το ομαδικό πρόγραμμα της «Προνόη»
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

 «Βάλε Στοπ στο Κάπνισμα» με το ομαδικό πρόγραμμα της «Προνόη»

Το Κέντρο Πρόληψης «ΠΡΟΝΟΗ» του Δήμου Κηφισιάς διοργανώνει ακόμη ένα ομαδικό πρόγραμμα του για όσους επιθυμούν να κόψουν το κάπνισμα!

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που, μέσω ψυχολογικής υποστήριξης, θα ενισχύει τους συμμετέχοντες στην απόφασή τους να διακόψουν το κάπνισμα και θα τους παρέχει τη βοήθεια που χρειάζονται προκειμένου να διατηρήσουν τη διακοπή καπνίσματος μακροπρόθεσμα.

Διάρκεια: Η ομάδα υποστήριξης για τη διακοπή του καπνίσματος έχει διάρκεια 9 δίωρες συναντήσεις. Πριν την έναρξη της ομάδας θα προηγηθεί μία ατομική συνάντηση με το κάθε μέλος και τη συντονίστρια της ομάδας, προκειμένου να γίνει λήψη ιστορικού και εκείνος/η  να ενημερωθεί αναλυτικότερα για τους σκοπούς και το πλαίσιο λειτουργίας της ομάδας.

Αριθμός μελών: Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων που προβλέπεται για την ομάδα είναι 14 άτομα. Λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, γι΄ αυτό δηλώστε άμεσα συμμετοχή!

Τόπος διεξαγωγής προγραμμάτων:  Στον νέο  χώρο του Κέντρου Πρόληψης «Προνόη» (Δήλου 10, Κηφισιά).

Έναρξη: Δευτέρα 9 Νοεβρίου 2015 και ώρα 18:00-20:00. Οι συναντήσεις της ομάδας  θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα την παραπάνω ώρα.

Κόστος συμμετοχής στην ομάδα: Δωρεάν

Πληροφορίες – δήλωση συμμετοχών: Μέχρι τις  2 Nοεμβρίου 2015

Μπορείτε να επικοινωνείτε με τη γραμματεία του Κέντρου Πρόληψης «ΠΡΟΝΟΗ» καθημερινά 8:30-15:30 στο 210 8082673, Δευτέρα-Τετάρτη  8:00-20:00 ή μέσω e-mail:[email protected]

Πληροφορίες: Σωτηρία Μακαρώνη, Ψυχολόγος Υγείας MSc – Ψυχοθεραπεύτρια

Αν το έχετε ήδη αποφασίσει ή ακόμα και αν απλώς θέλετε να λάβετε πληροφόρηση για το πώς μπορείτε να συμμετέχετε, εσείς ή κάποιος γνωστός σας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την «Προνόη»!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet