Βραβεύσεις στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Συλλόγου Κηφισιωτών
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Βραβεύσεις στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Συλλόγου Κηφισιωτών

Μία ξεχωριστή βραδιά με βραβεύσεις και κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Συλλόγου Κηφισιωτών πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος» του δημαρχείου Κηφισιάς.

Στην εκδήλωση βραβεύθηκαν το ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό και οι διοικητές των Νοσοκομείων: Γενικό Νοσοκομείο Αττικής «ΚΑΤ» και Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» για την προσφορά τους στην Υγεία.

Το βραβείο για το Νοσοκομείο «Οι Άγιοι Ανάργυροι» παρέλαβε ο διοικητής του Θεόδωρος Τσουρούλας από την υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως και τον αντιπρόεδρο του Συλλόγου, δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Κατσίμπα.

Το βραβείο για το ΚΑΤ παρέλαβε ο διοικητής του Νοσοκομείου στρατηγός ε.α. Ιωάννης Ηλιόπουλος από τον δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο.

Ο μαέστρος – μέλος του Συλλόγου Φίλιππος Χίου στο πιάνο και ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος στο σαξόφωνο πλαισίωσαν μουσικά την εκδήλωση.

Τέλος, η δημοτική αρχή εύχεται «καλή χρονιά σε όλα τα μέλη του Συλλόγου, το Διοικητικό Συμβούλιο και την πρόεδρο Βάσω Τσαλαβούτα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet