Γ. Θωμάκος και Γ. Κουμουτσάκος συζήτησαν για όλα τα θέματα του Δήμου Κηφισιάς
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Γ. Θωμάκος και Γ. Κουμουτσάκος συζήτησαν για όλα τα θέματα του Δήμου Κηφισιάς

Συνάντηση γενικής ενημέρωσης είχε ο Βουλευτής Β1 του Βορείου Τομέα Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος, με τον δήμαρχο Κηφισιάς, Γιώργο Θωμάκο και τους αντιδημάρχους Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Νικήτα Κόκκαλη και Μάνο Μαρκεσίνη αντίστοιχα, κατά την επίσκεψή του στο δημαρχείο Κηφισιάς, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Ο κ. Θωμάκος ενημέρωσε τον κ. Κουμουτσάκο για όλα τα θέματα του Δήμου μας, όπως γίνεται σε κάθε συνάντηση με βουλευτή του Βόρειου Τομέα, ενώ οι αντιδήμαρχοι κ. Κόκκαλης και κ. Μαρκεσίνης παρείχαν ενημέρωση για θέματα των Δημοτικών Ενοτήτων Νέας Ερυθραίας και Εκάλης.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ζητήθηκε η συμπαράσταση του βουλευτή στις εξής διεκδικήσεις του Δήμου:

  1. Έκτακτη επιχορήγηση του υπουργείου Εσωτερικών για αντιμετώπιση δαπανών του πρωτόγνωρου φαινομένου για την Αττική «Μήδεια». Ο κ. Κουμουτσάκος ανταποκρίθηκε άμεσα και απέστειλε σχετική επιστολή προς τον υπουργό.
  2. Επέκταση του ΗΣΑΠ κατά δύο σταθμούς βορειότερα και της Γραμμής 4 του μετρό στην περιοχή ΒΙΟΠΑ.
  3. Υπογειοποίηση των καλωδίων του ΔΕΔΔΗΕ.
  4. Αναπροσαρμογή της τιμολογιακής πολιτικής της ΕΥΔΑΠ ως προς τις χρεώσεις αποχέτευσης.
  5. Δημοπρατήσεις μεγάλων έργων από την Περιφέρεια Αττικής.
  6. Το θέμα των διοδίων. Ζητήθηκε η συμπαράσταση του βουλευτή, καθώς ο Δήμος Κηφισιάς είναι μονίμως σε αφύπνιση για το ενδεχόμενο τοποθέτησής τους.

Ο κ. Κουμουτσάκος, μετά την ενημέρωση, δήλωσε έτοιμος να συνεισφέρει σε ό,τι χρειαστεί για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης, καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet