Δωρεάν συμπλήρωση του Ατομικού Δελτίου Υγείας Μαθητή για μαθητές Δήμου Κηφισιάς
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Δωρεάν συμπλήρωση του Ατομικού Δελτίου Υγείας Μαθητή για μαθητές Δήμου Κηφισιάς

Ο Δήμος Κηφισιάς προσφέρει δωρεάν τη συμπλήρωση του ΑΔΥΜ (Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή), που είναι απαραίτητο για την εγγραφή των μαθητών στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, σε οικογένειες του Δήμου, που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, όπως άνεργοι, ανασφάλιστοι γονείς, οικονομικά αδύναμοι, πολύτεκνοι και μονογονεϊκές οικογένειες.

Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ) είναι απαραίτητο δικαιολογητικό για την εγγραφή στο Νηπιαγωγείο,  την Α΄ και Δ΄ Δημοτικού, την Α΄ Γυμνασίου και την Α΄ Λυκείου, και πρέπει να προσκομιστεί στα σχολεία.

Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μαζί τους και το βιβλιάριο υγείας τους για να γίνεται ταυτόχρονα και ο έλεγχος για τα εμβόλια.

Η παροχή του Δήμου Κηφισιάς θα πραγματοποιηθεί στο Δρυμπέτειο Δημοτικό Πολυϊατρείο Κηφισιάς (Κώστα Βάρναλη 58, πάνω από το ΚΑΠΗ Νέας Ερυθραίας) μετά από την εξέταση των παιδιών από παιδίατρους τις εξής ημέρες και ώρες:

  • Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018: 10.30- 13.00
  • Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018: 16.00-19.00

Για την αποφυγή συνωστισμού ο Δήμος Κηφισιάς παρακαλεί τους πολίτες να αποστείλουν ένα e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή sms στο 6944 703230 με τα ακόλουθα στοιχεία: ονοματεπώνυμο παιδιού, σχολείο, ημέρα και ώρα που θα προσέλθουν και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet