Εθελοντική αιμοδοσία στον Δήμο Κηφισιάς την Τρίτη 9 Ιουλίου
Κοινωνία

Εθελοντική αιμοδοσία στον Δήμο Κηφισιάς την Τρίτη 9 Ιουλίου

Ο Δήμος Κηφισιάς προσκαλεί στην εθελοντική αιμοδοσία του «Δρυμπέτειου Κέντρου Προαγωγής Υγείας», σε συνεργασία με το Νοσοκομείο «Αμαλία Φλέμινγκ», που θα γίνει από την Κοινωνική Μέριμνα του Δήμου την Τρίτη 9 Ιουλίου 2019, από 09:00 έως 13:30, στην αίθουσα του ΚΕΜΜΕ (Βίλλα Κώστα, Λουκή Ακρίτα 4, Ν. Ερυθραία).

Συγχρόνως, σε αυτήν την αιμοδοσία, θα υπάρξει συνεργασία με την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» για την ενημέρωση και την εγγραφή νέων εθελοντών δοτών.

«Σας ευχαριστούμε για τη συνεισφορά σας στις προσπάθειές μας να διατηρήσουμε την Τράπεζα Αίματος που θα εξυπηρετεί όλους τους δημότες μας που έχουν ανάγκη από μετάγγιση αίματος» αναφέρει στην πρόσκλησή του ο Δήμος, προσθέτοντας:

«Καλέστε την οικογένεια και τους φίλους σας, όσους δεν είναι τακτικοί αιμοδότες, να σας μιμηθούν προσφέροντας κι εκείνοι αίμα, αναδεικνύοντας την ευαισθησία για τους πάσχοντες συνανθρώπους μας. Η αιμοδοσία πραγματοποιείται τουλάχιστον τέσσερις φορές τον χρόνο. Η συμμετοχή σας στην κοινή προσπάθεια είναι απαραίτητη και πολύτιμη. Το αίμα δεν αγοράζεται και δεν πωλείται. Δωρίζουμε ζωή στους συνανθρώπους μας και κάποια στιγμή πιθανόν και στους εαυτούς μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet