Εκδρομή στα Λουτρά Αιδηψού πραγματοποίησαν τα ΚΑΠΗ Δήμου Κηφισιάς
Κοινωνία

Εκδρομή στα Λουτρά Αιδηψού πραγματοποίησαν τα ΚΑΠΗ Δήμου Κηφισιάς

Με μεγάλη συμμετοχή μελών, τα ΚΑΠΗ του Δήμου Κηφισιάς πραγματοποίησαν επταήμερη εκδρομή στα Λουτρά Αιδηψού από τις 17 έως και τις 23 Αυγούστου 2015.

Τα μέλη των ΚΑΠΗ, είχαν την ευκαιρία να αποδράσουν από την καθημερινότητα, με περιηγήσεις στις φυσικές ομορφιές και τα αξιοθέατα, ανακαλύπτοντας και τις θεραπευτικές ιαματικές πηγές της Εύβοιας. Σε μια βόλτα με το τοπικό τρενάκι της περιοχής απόλαυσαν λεπτομερή και ιστορική ξενάγηση των αξιοθέατων της πόλης.

Τα μοναδικά τοπία με τις  πανέμορφες παραλίες και τα επιβλητικά βουνά δημιούργησαν εικόνες ομορφιάς και γαλήνης στα μέλη. Επίσης επισκέφθηκαν το πολυσύχναστο τουριστικό κέντρο με την εκτεταμένη παραλιακή ζώνη Πευκί, πραγματοποίησαν εκδρομή στους Ωρεούς θαυμάζοντας το μαρμάρινο άγαλμα του ταύρου, και απολαμβάνοντας το ηλιοβασίλεμα δίπλα στην εκκλησία της Μεταμόρφωσης του Σωτήρα.

Κατά τη διάρκεια της εκδρομής τα μέλη είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν μνημεία ιδιαίτερου ιστορικού και θρησκευτικού ενδιαφέροντος, όπως τα προσκυνήματα της Παναγίας Ντινιούς και της Παναγίας Λιχάδας.

Η εκδρομή στα Λουτρά Αιδηψού άφησε μια γλυκιά ανάμνηση στους συμμετέχοντες που ανανέωσαν το καλοκαιρινό ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet