Επίσκεψη της νέας προέδρου Α. Βαλασοπούλου στο Κέντρο Πρόληψης «Προνόη»
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Επίσκεψη της νέας προέδρου Α. Βαλασοπούλου στο Κέντρο Πρόληψης «Προνόη»

Την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση της νέας προέδρου του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Προνόη» Δήμου Κηφισιάς-ΟΚΑΝΑ, κ. Αγγελικής Βαλασοπούλου, με την επιστημονική και διοικητική ομάδα του Κέντρου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η κ. Σωτηρία Μακαρώνη, ψυχολόγος Υγείας MSc – ψυχοθεραπεύτρια – Επιστημονικά υπεύθυνη, η κ. Διονυσία Γιαννοπούλου, κοινωνική λειτουργός – ψυχοθεραπεύτρια – αν. επιστημονικά υπεύθυνη, η κ. Αρχοντούλα Αλεξάκη-Αναστασοπούλου, κοινωνική λειτουργός – ψυχοθεραπεύτρια και η κ. Βασιλική Αλεξάκη, κοινωνική λειτουργός – ψυχοθεραπεύτρια, η κ. Αργυρώ Πιτίδη, υπεύθυνη Γραμματείας και οι εκπαιδευόμενες φοιτήτριες Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ  Τατιάνα Μουσίνα και Ελένη Καρκάνη.

Η κ. Βαλασοπούλου ενημερώθηκε για τις δράσεις που σχεδιάζονται και πρόκειται να υλοποιηθούν μέσα στους επόμενους μήνες, καθώς και για τον νέο πενταετή σχεδιασμό που οργανώνει η επιστημονική ομάδα και εξέφρασε την υποστήριξη, τόσο τη δική της, όσο και του Δ.Σ., στις προσπάθειες των μελών της ομάδας του Κ.Π. να συνεχίσουν να προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητος ακόμη και μέσα στις δύσκολες συνθήκες της  πανδημίας.

Ειδικότερα, μέχρι το τέλος του έτους θα υλοποιηθούν από την ομάδα του Κ.Π. «Προνόη»:

  • Εκπαιδευτικά σεμινάρια σε επαγγελματίες.
  • Ομάδα διακοπής καπνίσματος.
  • Σεμινάρια για γονείς.
  • Ομάδες στήριξης εκπαιδευτικών.
  • Ομάδα στήριξης εθελοντών.
  • Ομιλίες.
  • Δικτύωση με φορείς και την κοινότητα.
  • Συμβουλευτική κ.ά.

Οι προτεινόμενες παρεμβάσεις θα υλοποιηθούν, όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας zoom ή/και skype και προσεχώς θα ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες για το κάθε πρόγραμμα ξεχωριστά, μέσα από την ιστοσελίδα, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Κ.Π. «Προνόη» & του Δήμου Κηφισιάς, καθώς και τον τοπικό Τύπο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet