«Ημέρες Βροχής» προβάλει το ΚΕΜΜΕ και συγκεντρώνει τρόφιμα
Κοινωνία

«Ημέρες Βροχής» προβάλει το ΚΕΜΜΕ και συγκεντρώνει τρόφιμα

Την ταινία μεσαίου μήκους «Μέρες Βροχής» του Αλεσάντρο Σπηλιωτόπουλος, με τους ηθοποιούς Παναγιώτη Μπουγιούρη, Χριστίνα Γερογιάννη, Ζαχαρία Ρόχα και Ανδρέα Μαριανό προβάλει το Κέντρο Έρευνας και Μελέτης της Μικρασιατικής Ερυθραίας (ΚΕΜΜΕ) του Δήμου Κηφισιάς.

Η προβολή θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2019 στις 19:30 στη Βίλα Κώστα (Λουκή Ακρίτα 4, Νέα Ερυθραία).

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία του ΚΕΜΜΕ με το Κοινωνικό Παντοπωλείο Ν. Ερυθραίας, με τον κ. Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο από την κοινωνική κουζίνα «Άλλος Άνθρωπος»  και την οργάνωση «Άνθρωποι αγάπης».

Μετά την προβολή της ταινίας θα ακολουθήσει συναυλία με τραγούδια από την ταινία, καθώς και μελοποιημένη ποίηση Ελλήνων ποιητών της συνθέτριας της ταινίας Έλενας Παυλέα.

Η κ. Χριστίνα Γερογιάννη θα διαβάσει αποσπάσματα από την «Ασκητική» του Νίκου Καζαντζάκη, ενώ το κοινό θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον σκηνοθέτη και τους συνεργάτες του.

Στο μουσικό μέρος πιάνο θα παίξει η συνθέτρια Έλενα Παυλέα και θα ερμηνεύσουν η Αλκμήνη Χατζηνάσιου και η Μαρίνα Νικολαΐδου. Στο φλάουτο θα είναι η Ελλάς Χαλκιά, στο τσέλο η Σίσυ Μπαρακάρη και τον ήχο θα επιμελείται ο Δημήτρης Ζόγκας.

Η είσοδος στο κοινό είναι ελεύθερη, αλλά επιζητείται η προσφορά συσκευασμένων τροφίμων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Νέας Ερυθραίας τις ημέρες του Πάσχα.

Πρόσκληση του ΚΕΜΜΕ στην προβολή της ταινίας «Μέρες Βροχής»

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet