Η δημοτική αρχή μοιράζει laptops σε γυμνάσια και λύκεια του Δήμου Κηφισιάς
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Η δημοτική αρχή μοιράζει laptops σε γυμνάσια και λύκεια του Δήμου Κηφισιάς

Φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές (laptops) στα γυμνάσια και λύκεια του Δήμου Κηφισιάς παρείχε η δημοτική αρχή, σε μια προσπάθεια στήριξης μαθητών που αντιμετωπίζουν αποδεδειγμένες αδυναμίες για τις ανάγκες της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, όπως ενημερώνει το γραφείο Τύπου του Δήμου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, τα laptops διατίθενται στους μαθητές από τους διευθυντές των σχολείων σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων.

Ο Δήμος Κηφισιάς, μετά από πρόταση της Ένωσης Γονέων στον δήμαρχο Γιώργο Θωμάκο και αναγνωρίζοντας τις ανάγκες που δημιούργησε ο κορωνοϊός, ενίσχυσε με σχετικά κονδύλια για την προμήθεια ψηφιακού εξοπλισμού τις Σχολικές Επιτροπές. Μέσα στις επόμενες ημέρες, συσκευές tablets θα παραδοθούν στους διευθυντές  νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων για τις ανάγκες των μαθητών τους, επισημαίνει η δημοτική αρχή.

Όπως αναφέρει η διοίκηση του Δήμου, ο κ. Θωμάκος, μαζί με τον πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Παιδείας, Νικήτα Κόκκαλη, αντιδήμαρχο Νέας Ερυθραίας, παρέδωσαν laptops στους διευθυντές των σχολείων την Παρασκευή 2 Απριλίου 2021.

Ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός, που διατίθενται στους μαθητές, μετά την εξάλειψη της πανδημίας θα αξιοποιηθεί από τα σχολεία προς όφελος της καθημερινής διδασκαλίας με χρήση τους στις αίθουσες από τους εκπαιδευτικούς, σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet