Η Κρήτη ταξιδεύει στην Κηφισιά
Κοινωνία

Η Κρήτη ταξιδεύει στην Κηφισιά

Γεύσεις και μυρωδιές από την Κρήτη θα γεμίσουν το Άλσος Κηφισιάς από 15 – 19 Οκτωβρίου από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ σε μία έκθεση με τίτλο «Η Κρήτη κοντά σας».

Έκθεση «Η Κρήτη κοντά σας» Ο Δήμος Κηφισιάς σε συνεργασία με τον Δήμο Πλατανιά Χανίων Κρήτης και το καλλιτεχνικό σωματείο «Κρητική Μούσα» διοργανώνουν έκθεση μοναδικών κρητικών προϊόντων και γεύσεων στο Άλσος Κηφισιάς από 15 εώς 20 Οκτωβρίου 2014.

Στον θαυμάσιο χώρο του Άλσους ο Δήμος Κηφισιάς συνεχίζει τις ψυχαγωγικές και πολιτιστικές δραστηριότητες μετά από το Localbook Show φιλοξενώντας γεύσεις και χρώμα από την Κρήτη που επιμελείται ο Δήμος Πλατανιά.

Στην Έκθεση θα συμμετάσχουν παραγωγοί από την Κρήτη παραδοσιακών διατροφικών προϊόντων και ειδών λαϊκής τέχνης από το όμορφο νησί.

Σφακιανά παξιμάδια, καπνιστά κρέατα, παραδοσιακά κρητικά τυριά, θυμαρίσιο μέλι, τυροκομικά προϊόντα Μιτάτο, χαλβάς, μελωμένοι καρποί, «κατά μάρκον» και άλλα αξιόλογα προϊόντα θα πλαισιώσουν την κρητική ατμόσφαιρα που φέρνουν στη Κηφισιά τοπικοί παραγωγοί από το νησί.

Στην Έκθεση επίσης θα συμμετάσχουν Η Ανθοκομική Έκθεση και το Localbook στο οποίο θα μπορείτε να βρείτε βιβλία αφιερωμένα στη γεύση και τη μαγειρική καθώς και άλλα βιβλία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet