Κατασκευή φρεατίων υδροσυλλογής σε υφιστάμενους αγωγούς ομβρίων σε οδούς του Δήμου Κηφισιάς
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Κατασκευή φρεατίων υδροσυλλογής σε υφιστάμενους αγωγούς ομβρίων σε οδούς του Δήμου Κηφισιάς

Τα έργα του Δήμου Κηφισιάς συνεχίζονται παρά τα προβλήματα που έχουν προκύψει λόγω Covid-19. O δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, παρακολουθεί στενά την εξέλιξη των έργων, ενώ την επίβλεψη των εργασιών της Τεχνικής Υπηρεσίες και των εργολάβων έχει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Αλέξιος Μακρής.

Ο Δήμος Κηφισιάς προχώρησε σε έργο ενίσχυσης του υφιστάμενου αντιπλημμυρικού δικτύου, το οποίο είναι μέσα στο περιορισμένο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του που αφορούν σε αντιπλημμυρικά έργα.

Πρόκειται για ένα έργο κατά το οποίο κατασκευάζονται και τοποθετούνται νέες σχάρες φρεατίων-ομβρίων, σε σημεία όπου οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κηφισιάς έχουν εντοπίσει προβλήματα κατόπιν σχετικών αιτημάτων πολιτών.

Όπως ενημερώνει η διοίκηση, με το έργο αυτό περιορίζονται σημαντικά τα πλημμυρικά φαινόμενα, ενώ προσθέτει ότι γίνονται παρεμβάσεις σε σημεία όπου οι υφιστάμενες σχάρες και τα φρεάτια δεν μπορούν να απορροφήσουν επαρκώς τα επιφανειακά όμβρια, τη στιγμή που ο εσωτερικός αγωγός έχει αυτήν την ικανότητα.

Οι παρεμβάσεις πραγματοποιήθηκαν σε περισσότερα από 10 συγκεκριμένα τμήματα οδών και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet