Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διανομή ειδών σε 211 δικαιούχους ΤΕΒΑ στον Δήμο Κηφισιάς
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διανομή ειδών σε 211 δικαιούχους ΤΕΒΑ στον Δήμο Κηφισιάς

Ο Δήμος Κηφισιάς, μέσω της Κοινωνικής Yπηρεσίας και στο πλαίσιο του χρηματοδοτούμενου προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/ FEAD), πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020 διανομή τροφίμων, σε 211 οικογένειες-δικαιούχους του προγράμματος, στο «Ζηρίνειο» Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, σε κατηγορίες δικαιούχων του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος γίνεται και κατ’ οίκον διανομή τροφίμων από το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Ειδικότερα, η διοίκηση επισημαίνει ότι η διανομή περιείχε βασική υλική συνδρομή με είδη πρώτης ανάγκης και αρκετά τρόφιμα και πραγματοποιήθηκε με όλα τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς της Covid-19.

Η ανωτέρω δράση υλοποιήθηκε μέσω της Σύμπραξης Π.Ε. Βόρειου Τομέα Αθηνών, που έχει συσταθεί για τις ανάγκες του ΤΕΒΑ και στην οποία ο Δήμος Κηφισιάς συμμετέχει ως εταίρος, ενώ στη διαδικασία διανομής συνέδραμαν η Περιφέρεια Αττικής, η Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Κηφισιάς και η Δημοτική Αστυνομία, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet