Ο Δήμος Κηφισιάς βράβευσε 211 νέους φοιτητές της πόλης
Κοινωνία

Ο Δήμος Κηφισιάς βράβευσε 211 νέους φοιτητές της πόλης

Ο Δήμος Κηφισιάς βράβευσε τους 211 μαθητές και μαθήτριες των δημοσίων σχολείων της πόλης που πέτυχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις και φέτος φοιτούν σε πανεπιστημιακές σχολές της χώρας μας. Για πρώτη φορά στην ίδια εκδήλωση βραβεύτηκαν και σπουδαστές του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης Κηφισιάς.

Ο δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος μαζί με την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως, τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, τους βουλευτές κ.κ. Γιώργο Κουμουτσάκο (Ν.Δ.) και Γιώργο Κατρούγκαλο (ΣΥΡΙΖΑ), την πρόεδρο του Δ.Σ Λίλα Παπαδημητρίου, τους αντιδημάρχους κ.κ. Αχιλλέα Κουρέπη (Εκάλης-Αθλητισμού) και Αλέξιο Μακρή (Τεχνικής Υπηρεσίας), τους πρόεδρους κ.κ. Κατερίνα Καραλή (ΔΕΠ), Χρήστο Λαχανά (Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής), τη δημοτική σύμβουλο Νίκη Ποντικάκη, εκπαιδευτικούς και γονείς καμάρωσαν και χειροκρότησαν τα παιδιά του Δήμου που έχουν ανοίξει τα φτερά τους σε νέα μονοπάτια γνώσης, όπως αναφέρει η δημοτική αρχή.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος στην ομιλία του τόνισε μεταξύ άλλων: «Παιδιά μας, να έχετε πάντοτε στη ζωή σας ανοιχτούς ορίζοντες και γαλανούς ουρανούς. Να έχετε πρωτίστως υγεία εσείς και οι οικογένειές σας  και να μην σταματάτε να ονειρεύεστε. Πετύχατε τον πρώτο στόχο σας συνεχίστε τα όνειρά σας».

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της δημοτικής αρχής

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet