Παραδίδεται 1η Αυγούστου το πάρκινγκ Πλατάνου
Κοινωνία

Παραδίδεται 1η Αυγούστου το πάρκινγκ Πλατάνου

Την πορεία των εργασιών στον υπόγειο σταθμό αυτοκινήτων της πλατείας Πλατάνου παρουσίασε στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τους δημοσιογράφους ο δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης και ο εκπρόσωπος της κατασκευάστριας εταιρείας ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Εμμανουήλ Βράιλας. Οι εργασίες ολοκληρώνονται και ο υπόγειος σταθμός αυτοκινήτων, χωρητικότητας 620 αυτοκινήτων, θα παραδοθεί στους πολίτες της Κηφισιάς την 1η Αυγούστου 2014.

Ο δήμαρχος, αμέσως μετά την παρουσίαση, δήλωσε ότι “το εμπορικό κέντρο της Κηφισιάς πλέον θα έχει άνετο χώρο στάθμευσης για τους επισκέπτες και τους κατοίκους, γιατί θα λειτουργήσει ένα σύγχρονο υπόγειο πάρκινγκ μέσα στο κέντρο. Αυτό το έργο ανάπτυξης θα κρατήσει την πόλη ζωντανή και ειδικά στο εμπορικό κομμάτι. Είναι ο μοχλός ανάπτυξης σε μια ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική περίοδο”.

Ο κ. Ν. Χιωτάκης ανέφερε ακόμη ότι το πάρκινγκ θα προσφέρει στους πολίτες κι ένα καινούργιο πάρκο, το οποίο είναι η προέκταση του άλσους Κηφισιάς «Δημήτρης Ζωμόπουλος» και πρόσθεσε ότι έχει ζητήσει από την εταιρεία «Αττικό Μετρό», με την επέκταση της Γραμμής του Μετρό στη Νέα Ερυθραία και το Καστρί, να δημιουργηθεί υπόγεια διάβαση που θα συνδέει τον Σταθμό του ΗΣΑΠ με το πάρκινγκ και την πλατεία Πλατάνου..

Από την πλευρά της εταιρείας ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ο κ. Εμμανουήλ Βράιλας επεσήμανε ότι ο υπόγειος σταθμός αυτοκινήτων «Πλάτανος» είναι το πιο σύγχρονο πάρκινγκ στην Ελλάδα και πως στόχος της εταιρείας είναι η τιμή του να είναι ελκυστική για τους οδηγούς που θα το χρησιμοποιούν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet