Ποδηλάτες από 6 έως 80 ετών έλαβαν μέρος στην ποδηλατοβόλτα που ξεκίνησε από Κηφισιά
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Ποδηλάτες από 6 έως 80 ετών έλαβαν μέρος στην ποδηλατοβόλτα που ξεκίνησε από Κηφισιά

Ο Δήμος Κηφισιάς διεκδικεί μεγάλα έργα και αναπλάσεις στα Βόρεια Προάστια. Υποστηρίζει τη δημιουργία του ποδηλατόδρομου Γκάζι-Κηφισιά μήκους 17,8 χιλιομέτρων, ο οποίος θα διασχίζει τους Δήμους Αθηναίων, Νέας Ιωνίας, Ηρακλείου Αττικής, Αμαρουσίου και Κηφισιάς.

Τη θέση αυτή, μετέφερε ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, στην ΠοδηλΑττική Κοινότητα η οποία πραγματοποίησε την Παρασκευή 4/6, ποδηλατοβόλτα με αφετηρία την Κηφισιά, στη διαδρομή που σχεδιάστηκε ο ποδηλατόδρομος του Βόρειου Τομέα. Στην ποδηλατοβόλτα συμμετείχαν ποδηλάτες από 6 έως 80 ετών, αποδεικνύοντας ότι η μετακίνηση στην πόλη με το ποδήλατο δεν χρειάζεται ιδιαίτερες φυσικές δυνάμεις, αλλά μόνο αλλαγή στις αντιλήψεις μας.

Ο Δήμος Κηφισιάς έχει αναπτυγμένο το μεγαλύτερο δίκτυο ποδηλατόδρομων 13,2χλμ. διαμορφωμένο με διαδρόμους. Για φέτος έχει προγραμματιστεί η επισκευή σημείων του ποδηλατοδρόμου στο κέντρο της Κηφισιάς, επισημαίνει η διοίκηση.

«Μέσω του ολοκληρωμένου Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) Δήμου Κηφισιάς, έχει χαραχθεί η πολιτική ενίσχυσης ήπιων μορφών μετακίνησης, με την υλοποίηση των σχετικών αστικών αναπλάσεων. Επιπλέον βρισκόμαστε όλο και πιο κοντά στην υλοποίηση του έργου πίστας skateboard στον Δήμο μας (στην οδό Γεωργίου Λύρα, Κάτω Κηφισιά), καθώς η μελέτη για το skatepark, έχει ήδη ολοκληρωθεί», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet